Gorzka czekolada też daje rade z czarną herbatą zauważyłem.
07 maja 2023jak89 pisze: Niestety jestem zjebem i piję do kody piwo..., a nawet trzy... Antidol, nawet ekstrahowany mógłby rozłożyć moja wątrobę na miejscu.
Kojarzę acodin z sanofi, lecz jak przez mgłę. Kiedy to było?!
Odnośnie w/w to nigdy nie byłem wielkim zjadaczem tegoż. Zdążyło mi się, owszem, lecz było to sporadyczne. Natomiast jak odkryłem jak dobrze podbija mi kodeinę to oszalałem...
Acodin z sanofi to jest 2015 rok. Będę musiał sprawdzić jak to podbija kodę.
Zależy ile wypijałeś, być może o jedną lub dwie jednostki alko za dużo.
Lubię nieco podlać procentami DXM i potem na to wrzucić te pieprzone tabletki. Ostatnio wciągam mała porcję pregebaliny przed cała zabawą, a razem z koda jem hydroksyzynę i wydaje mi się, że częściej jest ten efekt, który oczekuję.
12 maja 2023NoSocialLife pisze: @jak89 jak można wciągać pregabaline? Nie chciało mi się sprawdzać jak hydroksyzyna podbija kode ale myślę że mizernie albo wcale (w moim przypadku oczywiście)
Posiada ktoś jakieś replikacje (zdjęcia/filmy) z noddingu kodeinowego albo innego opio? Jak już uda się uzyskać nodding przy kodzie zauważyłem, że wizję są bardzo specyficzne i nie podobne ani do tych z psychodelików ani dysocjantów. Są za razem niezwykle realistyczne i abstrakcyjne, trochę jak sny, z tym że zdajesz sobie sprawę że to tylko wizualizacja. Np. widziałem raz ludzi wyginających się w dziwne, nie możliwe w rzeczywistości pozy, siebie biegnącego przez tory jak w Subway Surfers
12 maja 2023MentalStefan pisze: No i chuj, już jestem spalony w 2-óch aptekach... Kurwa, nic tak nie triggeruje mojej fobii społecznej jak te zjebane sytuacje, kiedy farmaceuta mówi że nie sprzeda mi thio bo za dużo kupuję i nie może... Spuszczam wtedy głowę i wychodzę w pizdu. Poddaję się od razu, no bo mam innego robić? Kłócić się z nią? Niby nie robią żadnych większych awantur, ale jak już se kurwa wyobrażam co o mnie potem mówią... To jest coś, co niby powinno mi dać do myślenia, ale ćpać nie umiem przestać, no to kurwa mam dysonans poznawczy. W sumie to mam to na własne życzenie, więc po co o tym piszę. Nie da się ćpać i nie mieć żadnych konsekwencji z tego powodu.
Moim zdaniem zrobiłeś bardzo dobrze, że się nie awanturowałeś. To dobrze o tobie świadczy.
Ile masz aptek w swoim mieście? Kupujesz w nich na przemian?
To jest ich chore prawo...mogą odmówić i nikt z nas w takiej sytuacji nie może kiwnąć palcem. Myślę, że wyglądasz, lub jesteś młody i to daje im nad tobą przewagę.
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
CBŚP rozbiło narkotykowy biznes w darknecie. Zabezpieczono tysiące waporyzatorów, ciastek i batonów
Funkcjonariusze CBŚP rozbili zorganizowaną grupę przestępczą, która przez kilka lat produkowała i sprzedawała narkotyki za pośrednictwem sieci darknet. W ofercie grupy znajdowały się m.in. waporyzatory, ciastka i batony nasączone substancjami psychoaktywnymi THC i HHC. W sprawie zatrzymano 10 osób, z których osiem decyzją sądu zostało tymczasowo aresztowanych.
Mikrodawkowanie LSD przegrywa walkę z depresją ze zwykłą kawą?
Przez ostatnią dekadę w Dolinie Krzemowej (ale nie tylko) funkcjonowało przekonanie, że mikrodawkowanie psychodelików to „szwajcarski scyzoryk” dla mózgu – poprawia fokus, libido i leczy depresję. Najnowsze, rygorystyczne badanie kliniczne pokazuje jednak coś zupełnie innego. Pacjenci przyjmujący placebo (w tym przypadku kofeinę) radzili sobie z depresją lepiej niż ci na LSD.
Najgroźniejsza tajemnica starożytnej Grecji? Napój z Eleusis mógł zawierać halucynogen spokrewniony
Toksyczny sporysz, pasożytniczy grzyb wytwarzający alkaloidy powiązane chemicznie z LSD, mógł po odpowiedniej obróbce stać się halucynogenem używanym podczas misteriów eleuzyjskich – wynika z badania opublikowanego 13 lutego 2026 roku w „Scientific Reports”.