20 kwietnia 2023serotoninowy pisze: @yakubu86 heh, ale zrozum Chłopie, że taki normalny człowiek nie ćpun z problemami w kontaktach międzyludzkich może odczuć działanie terapeutyczne sesji z MDMA
Zauważyłem też, że te sugerowane minimum 3 miesiące przerwy to nie tylko wymysł i pewnie nawet rzadziej będę korzystać z emki, bo nadużywaną bardzo łatwo byłoby sobie w głowie namieszać.
Dla mnie to na pewno będzie używka tylko na specjalne okazje i nie z byle kim.
Psychodeliki na ogół mają potencjał na pozytywny wpływ na codzienność jeśli są odpowiednio używane, a MDMA zahacza również o tą grupę, będąc jednak głównie empatogenem i stymulantem, więc ten potencjał też wydaje się mniejszy niż w przypadku przykładowo grzybów lub LSD.
Apropo.. chciałbym jeszcze spróbować MDMA.. ale skąd nie wiem, u mnie nikt tego niema, jakieś pomysły, ktoś pomoże mi może..
Pozdrawiam
Właśnie tak zdałem sobie sprawę z tego.. jak już napisałem posta.. tu jest forum a nie sklep :)
Dziękuje przyjacielu, poczytam w odpowiednim dziale :)
"Glupie rady" to po cholere pytasz idz kupic wage jubilerska za tysiace $ . Ja odmierzam od lat ta metoda z dokladnoscia do 10mg +/-
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm
Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.