Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 260 / 3 / 0
18 lutego 2023zolwson pisze:
Chciałbym zamówić mimose hostilis z smartshopa do Polski. Warto próbować czy jednak za duży przypał? Dodam że na etykiecie byłby opis sugerujący zastosowanie do barwienia tkanin jednak nazwa nadal jest nazwą.
Mam znajomego, który zamawia regularnie od paru lat i obyło się bez przypału.
  • 12 / 1 / 0
Cześć Wam! Od środy do piątku bedę w Dusseldorfie,a to żabi skok do NL. Czy wie tu ktoś gdzie ogarnąć dobry koksik. Mogę podjechac pogadać w dowolne miejsce, bo w ciemno to czytałęm,ze Rotterdam ZuiderPArk można jechać i może ktos podejdzie, albo czerwone latarnie w Amsterdamie to znam ze swojego doświadczenia. Wolałbym nie jechać w ciemno jakby się udało normalnie to ogarnąc. Znam się bardzo dobrze,więc wyjebki nie dam na sobie zrobić. Ostatnio byłem w NL w 2018 i miałęm przyjemność zjeść prawdziwe dobre koko. Jak ktoś coś mógłby pomoc radą to proszę piszcie na priv. Moge podjechać miedzy srodą a piątkiem wieczorem i pogadać na żywo. w razie co tez poradzcie czy są miejsca blizej granicy,zeby spotkać na ulicy ewentualnie kogoś. Pozdro
  • 3 / / 0
10 lutego 2023wonszgrzybojad pisze:
07 lutego 2023Polako87 pisze:
Ogólnie według mnie najlepsza Ameryka w Rotterdamie/ Haga / Utrecht. Na ten czas można trafić oryginal po uczciwej cenie
Jaka cena za dobrą jakość jest uczciwa na holenderskie realia?
Realnie 10g 350e -400 e a 100g 3000 e okolo
  • 3216 / 908 / 5
Ktoś cię w chuja robi, nikt ci po 35/g nie pogoni koksu czystego xD
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=69736&hilit=Chef&start=170
Podziel się posiłkiem
  • 3 / / 0
Chyba nie jesteś świadom co się dzieje ale spoko skoro nikt to nikt haha
  • 113 / 5 / 0
Jakie dysocjanty można dostać w smartshopach poza salvią?
  • 13 / / 0
Witam. Jakiś czas temu słyszałem że w Hoandii istnieją punkty gdzie można zbadać sobie pigułkę extasy. Dzięki czemu można się dowiedzieć jaka substancja chemiczna sie tam znajduje i jakiej jakości jest dany narkotyk. Czy jest w takim razie możliwość abym do takiego punktu zaniósł cokolwiek np. kryształ. Czy jest jakiś sprawny sposób na zbadanie zawartosci swojego towaru?

Przeniesiono — CATCHaFALL
  • 3 / / 0
^^

Nie slyszalem o czyms takim. Chyba, ze specjalne akcje przed wejsciami na duze festiwale.
Pod tym linkiem mozesz sobie zamowic caly zestaw roznych testow :)

https://www.protestkit.eu/pl/
  • 269 / 5 / 0
rotterdam pełny roznosci , zwlaszcza koko, zapraszam na pw pokieruje jak co
  • 553 / 117 / 0
Czy uliczny handel w Hadze padł?!
ODPOWIEDZ
Newsy
Gdańsk: Chciał sprzedać policjantom narkotyki w promocyjnej cenie

- Czego potrzebujecie? - usłyszeli policjanci w cywilu od 38-latka na jednym z gdańskich parkingów. A potem padła oferta zakupu w promocyjnej cenie marihuany i amfetaminy.

USA: Co czwarty kierowca, który zginął w wypadku, był pod wpływem marihuany

Nowe badanie przeprowadzone w stanie Ohio pokazuje, że ponad 40 proc. kierowców, którzy zginęli w wypadkach drogowych, miało we krwi THC – substancję psychoaktywną zawartą w marihuanie. Średnie stężenie było wielokrotnie wyższe niż poziom uznawany za bezpieczny.

Ks. Krystian na celowniku służb. Była już pigułka gwałtu, koka dla ubogich i śmierć znajomego

Nowe informacje w sprawie księdza Krystiana K. z Sosnowca oskarżonego o posiadanie narkotyków i nieumyślne spowodowanie śmierci 21-latka. W minioną niedzielę (12 października) duchowny został wylegitymowany przez patrol policji w Katowicach. Miał przy sobie podejrzaną substancję. Śledczy badają, czy nie jest ona zakazana. Jakub Jagoda, zastępca prokuratura rejonowego Katowice Północ, poinformował "Fakt" o okolicznościach sprawy księdza Krystiana.