Więcej informacji: Buprenorfina w Narkopedii [H]yperreala
Może ktoś doświadczony mi powie czy mając F11.2 w papierach i będąc obecnie czysty ale z silnym parciem na opio w przychodni leczenia uzależnień jest nadzieja dostać się na 0,2mg bupry?
Waliłem kodeine, tramadol, morfine, oksykodon, fentanyl od biedy i tianeptyne (xd)
Zależy mi żeby już nie brać ze względu na dość poważną sytuację życiową dlatego te 0,2mg mnie tylko interesuje bo wiem jaki jestem niedojebany i większe dawki by mnie też kusiły pewnie z czasem.
Dodam że nigdy i.v. ale aluminium szeleściło z tym że już po detoksie domowym jestem czysty bez skrętów, bez benzo i nawet pregabaline wyjebalem z jadłospisu bo gorzej niż z opio przy niej mam.
Zależy mi bardzo żeby nie wrócić do tego a niestety ciągnie okrutnie i w poniedziałek planuje iść z papierami do placówki wrocławskiej wszystkich świętych gdzie może ktoś już miał podobną sytuację.
Z góry dziękuję za odpowiedzi czy dodanie otuchy w tym braku nadziei na wyleczenie się bo jedynie na ośrodek wysłać chcą mnie mimo że jestem czysty i mam psychicznie duży problem.
21 kwietnia 2023Mon44 pisze: Pytanie. Brał ktoś Buprenorfine i Modafinil? Nie mogę nic o tym znaleźć na forum
Bardzo pilnie potrzebuję lekarza, który wypisze mi buprenorfine przez teleporade, w moim mieście obdzwoniłem 30 psychiatrów i żaden nie pomoże. Jestem w stanie zapłacić nawet kilkaset zł
Jestem obecnie na buprenorfinie, wszedłem na program trzy dni temu. Mogłem wybrać między buprą, a metadonem, ale wybrałem buprę, ponieważ w moim przypadku, ostatni pobyt na metadonie skończył się kosmicznym zawyżaniem dawek oraz dobieraniem wszystkiego, co wpadło mi w ręce.
Mój „key - worker” zalecił abym odczekał z wejściem na buprę, przynajmniej 12 h od ostatniego strzała, tak też zrobiłem.
Pierwszego dnia dostałem 4 mg, drugiego dnia 6 mg, a dzisiaj już jestem na 8 mg i na tej dawce mam też pozostać.
Za dwa tygodnie będę miał pierwsze spotkanie z moją key - worker aby omówić jak się na tej buprenorfinie czuję, czy mi odpowiada i czy wszystko jest okej.
Póki co, bupra zdaje egzamin o tyle, o ile, że nie dopadają mnie żadne skręty lub głody. Oczywiście ciśnienie na strzał z H nadal jest głęboko zakorzeniony w moim umyśle, jednakże wiadomo, że mija się to z celem, będąc na substytucji oraz mając receptory zapchane B.
Czasem pozwalam sobie strzelić trochę tej bupry IV. Wjazdu oczywiście nie ma, jednakże działanie jest zdecydowanie bardziej wyraźne oraz odczuwalne.
Z drugiej jednak strony, wszedłem na tą buprę również po to, żeby przestać się kłuć, a szukanie żyły na nodze w cale nie jest przyjemne (ręce mam już zajechane).
Trzymajcie za mnie kciuki, Panie i Panowie. Jest to oczywiście któraś już z rzędu próba wyjścia z nałogu, jednakże wychodzę z założenia, że jeśli o takie rzeczy chodzi to na prawdę zawsze warto jest próbować.
Życzę wszystkim miłego dnia! ;)
Po jakim czasie mniej więcej zacznie się uwalniać, a po ilu godzinach trzymanie go w buzi jest już bez sensu bo to co mogło się uwolnić się już uwolniło?
W FAQ nie ma nic o czasie trzymania tego w buzi, ktoś ze swojego doświadczenia może odpowiedzieć?
Jak dawkować bupre typowo tylko na skręta po majce. Ciąg trwał około 2 miesięcy po 200-400mg dziennie M.
Zarzuciłem 2mg sniffem około 24h od ostatniego strzału Majki. Ile dni ta bupre jeść i w którym dniu zacząć ją redukować. Proszę bardzo o pomoc.
Z góry dziękuję.
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Są narkotyki, których zażycie prowadzi do przestępstwa częściej, niż innych. Wyniki badania
Nowe badanie opublikowane w „Journal of Psychopharmacology” pokazuje wpływ substancji psychoaktywnych na zachowania przestępcze. Okazuje się, że zażywanie niektórych środków wiąże się z niższym ryzykiem zatrzymań, zaś inne wykazują silne związki z różnymi kategoriami przestępstw.
Największa taka operacja w historii Chile. Przejęto 100 ton narkotyków
Władze Chile poinformowały w poniedziałek o przejęciu rekordowej ilości ponad 100 ton narkotyków, głównie kokainy i ketaminy. Ukryte były w transportach drewna, które miały popłynąć między innymi do USA i Europy - przekazały miejscowe media.
Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków
Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.