Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 1121 / 157 / 0
Jeżeli chodzi o Hamburg, to załatwicie od czarnych na St. Pauli bez problemowo, ale dobrze jest znać niemiecki, z jakością jak trafisz, różnie bywa.
"Nieśmiertelny jak Ciro Di Marzio"

Chcesz coś ważnego ode mnie? Jestem mniej na forum, zajmuje się raczej tylko "moderacją", masz coś ważnego? to zapraszam PW, czad
  • 1 / / 0
W moich stronach tam mówili na to Tofiec i było takie nie za mocne, dla mnie to nawet lepiej, nie poniewierala aż tak dłuższa sesja. Generalnie dało się zauważyć takie drobne przyzwolenie na to w pracy itd
  • 1 / / 0
Jest to mój pierwszy wpis, lecz forum czytam już od dłuższego czasu i pomyślałem czemu by nie spróbować widziąc taki dział. Wiecie gdzie mogę ogarnąć kamień lub inne w podobnym działaniu? Siędzie dokładnie w Saarbrucken około 150km od Frankfurtu.
Wiecie tez może jak wyglada wysyłka sypkich i twardych substancji np. Do paczkomatu DHL?

Z góry przepraszam jest to mój pierwszy post na jakimkolwiek forum i proszę o wyrozumiałość jezeli już cos zle zrobiłem.

Wiemy czy nie wiemy i tak nie powiemy- bo na forum jest zakaz bezpośredniego handlu i podawania źródeł, więc uważaj , mam Cie na oku - {czajnikof.}
  • 933 / 169 / 0
@Gimek0PL , trochę lipa, bo jak złapią to możesz mieć problem, a Niemcy oglądają paczki z Holandii. Lepiej zamów sobie coś do Holandii, jedź tam na weekend i zawiń pakę. Jak nie będzie to mega wielka paka to bez lipy na granicy. W razie kontroli wsyp wszystko np. do gorącej kawy i cie w dupe pocałują.
Przez to cholerne forum boję się wypić piwo, walnąć kreskę i zwalić konia xD
  • 59 / 3 / 0
Z tego co mi wiadomo, to w Bielefeld nie ma problemu jeśli chodzi o kokaine czy crack. Wiadomo że weed też jest cały czas dostępny.
  • 3 / / 0
12 kwietnia 2023FAMAS1980 pisze:
@Gimek0PL , trochę lipa, bo jak złapią to możesz mieć problem, a Niemcy oglądają paczki z Holandii. Lepiej zamów sobie coś do Holandii, jedź tam na weekend i zawiń pakę. Jak nie będzie to mega wielka paka to bez lipy na granicy. W razie kontroli wsyp wszystko np. do gorącej kawy i cie w dupe pocałują.
Wszystko zależy od landu,Bawaria jest słabo pobłażliwa nawet na najmniejsze posiadanie.
  • 933 / 169 / 0
@hyperuser12345 , no najbardziej chrześcijański region :D ale za przemyt srogie kary dają.
Przez to cholerne forum boję się wypić piwo, walnąć kreskę i zwalić konia xD
  • 1 / / 0
ktos cos z okolic bamberg/lichtenfels/kronach?
  • 701 / 319 / 0
Czy w Niemczech, w aptekach jest obecnie jakiś odpowiednik thiocodinu czy czegokolwiek z kodeiną bez recepty ?
Bóg rozdaje karty.. diabeł je miesza...
  • 1121 / 157 / 0
Ostatnie posty wyczyściłem bo na forum obowiązuje zakaz handlu! Radzę się nie umawiać przez pisanie postów w wątkach, następnym razem posypią się bany.
"Nieśmiertelny jak Ciro Di Marzio"

Chcesz coś ważnego ode mnie? Jestem mniej na forum, zajmuje się raczej tylko "moderacją", masz coś ważnego? to zapraszam PW, czad
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Polacy stworzyli olbrzymią bazę danych oddziaływania leków psychotropowych na EEG

Leki psychotropowe od dekad stanowią podstawę leczenia zaburzeń psychicznych, jednak sposób, w jaki dokładnie wpływają na aktywność elektryczną mózgu, nigdy wcześniej nie został zbadany na tak dużą skalę. Zespół naukowców przeanalizował ponad 24 tysiące zapisów EEG pochodzących z dwóch warszawskich szpitali psychiatrycznych. Wyniki tej pracy, opublikowane w czasopiśmie eBioMedicine, tworzą największy jak dotąd atlas neurofizjologicznych „podpisów" głównych klas leków psychotropowych.

Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania

Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.

Za "przekąski" z Kalifornii grozi mu 20 lat więzienia

W paczce z Kalifornii do Polski miały być przekąski. Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej w Warszawie otworzyli puszki i znaleźli susz roślinny. Okazało się, że to była marihuana. Zarzut związany z przemytem usłyszał 22-latek.