Heterocykliczne substancje psychoaktywne, m.in. fenmetrazyna i metylofenidat.
ODPOWIEDZ
  • 86 / 13 / 0
@termi
Jaka dawka i jak długo cię trzyma?

Przeniesiono do odpowiedniego tematu 4-mph-t58118.html || 909
  • 107 / 2 / 0
Po zakończeniu ramadanu i oczyszczeniu organizmu stwierdziłem że to idealny moment żeby skończyć z ketonami....szukam czegoś na imprezy co da euforię i clearhead ale jednocześnie nie wyrwie z butów i pozwoli trochę kontrolować banie po alko...towarzystwo kobiet nie cpających..pełna kultura..kiedyś brałem to nosem ale te poprawki ci chwilę plus pieczenie mnie wkurwialo...chce spróbować orala...próbował ktoś to połykać...może 200-250 mg w kapsułce zrobi robotę przed klubem albo zabawami w lozku
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Fabryka meksykańskiego kartelu w Polsce. Mamy nowe informacje

Najbliższe trzy miesiące spędzą w areszcie mężczyźni podejrzani o działanie w międzynarodowym kartelu narkotykowym. Dwaj obywatele Meksyku i Polak zostali zatrzymani podczas spektakularnej akcji służb. Jak ujawniają śledczy, mężczyźni mieli powiązania z jednym z największych karteli narkotykowych w Ameryce Północnej.

Zaburzenia odżywiania: marihuana i psychodeliki pomagają skuteczniej niż konwencjonalne leki

Pionierskie badanie osób żyjących z zaburzeniami odżywiania wykazało, że marihuana i substancje psychodeliczne, takie jak grzyby czy LSD, najlepiej łagodzą objawy u respondentów, którzy leczyli się za pomocą leków bez recepty.

Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami

Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające