Koniecznie również przeczytaj FAQ Hyperreala: https://narkopedia.org/FAQ:Hyperreal
Następnym razem nie będziemy już upominać.
Ban zdjęty
Wchodzę na chat i znowu nie wiem o ocb.
Reason: Już Ci było mówione że matkę masz tutaj szanować głąbie
Bana dostałeś bo jeździłeś po własnej mamie. Nie chcę nawet tego przytaczać co pisałeś. To po prostu wstrętne. Userzy skarżyli się na to i takie coś nie będzie tolerowane. Masz ochotę nawrzucać mamie to w domu, a nie u nas. Przypominam, że Ban jest nakładany na użytkownika, a nie na konto więc każde multikonto stworzone w celu uniknięcia bana będzie traktowane banem.
Masz unbana. Proszę się zachowywać jakoś...
Pozdrawiam.
Co do tego, że możesz mieć multikonto - tak, takie mamy podejrzenia. Nie można zakładać nowych kont w celu ominięcia bana.
Ps. Nie jestem ćpunem i moja głowa działa jak należy, tym razem będę rozważniej korzystał z forum
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Mama dilera przyszła na policję z marihuaną
Policjanci z Krakowa zatrzymali 16-latka, u którego znaleziono ponad 50 gramów marihuany. Chłopak przyznał się także do jej sprzedaży.
Cannabis trafia do supermarketów w Niemczech. Netto sprzedaje nasiona marihuany jak zwykłe warzywa
Jeszcze niedawno coś takiego byłoby nie do pomyślenia. W niemieckim supermarkecie obok nasion pomidorów czy bazylii pojawiły się… nasiona cannabis. Popularna sieć Netto rozpoczęła testową sprzedaż produktu, który budzi ogromne zainteresowanie klientów i wywołuje dyskusję o nowych realiach po legalizacji. Wszystko odbywa się jednak zgodnie z obowiązującym prawem, które pozwala dorosłym na domową uprawę konopi. Dla wielu osób to znak, że marihuana w Niemczech powoli staje się zwykłym elementem rynku, a nie tematem tabu.
NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy
Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.