Sny które mam po Hupercynie A to mieszanka śmiesznego crigne, po PRL są to wręcz cringe-koszmary w których ktoś np czyta Ci w myślach czy kontroluje Twoje ciało
Podchodziłem do tej substancji kilka razy i za każdym razem jest to samo, aż odechciewa się brać. Chyba mam duży niedobór dopaminy...
Mam też przeterminowany o jeszcze dłuższy termin i nie umarłem. Nadal działa i jest pizda ogień
11 sierpnia 2019blackgoku pisze: To jest inhibitor deacetylazy histonowej i z nim to nie przelewki.
A gdyby faktycznie był inhibitorem HDAC radziłbym się trzymać od niego z daleka. Nie chcecie sobie rozpieprzyć genetyki :P.
#BADBADNOTGOOD
Jak ktoś ćpał tomte cale nootropy działają jak suplementy z apteki na zdrową osobę .
Na granicy placebo
A.kaske.trzrba sporą wydać .
Jednak w moim mniemaniu lepszy tydzień na szukaniu działania i nastawieniu umysłu że jednak coś się wzięło niż na kolejnym ciągu na drugs
Tzn mniejsze zło .
Będąc uzależnionym samo wzięcie jakiegoś prochu już sprawia że inne mamy nastawienie .
Próbuj , testuj . Może.okaze.sie.zlotym środkiem tzn panaceum na bolączki.
Najwyżej portfel się skurczy ale każda cena jest warta tego by sobie zrobić małe stop .
Nie myśl w sposób że zmarnowałeś kasę, tylko że tydzień bez alko , stymulantów zaliczony a cena wyjdzie podobna jakbyś kupowal te środki psujące głowę ale od razu poprawiające nastrój .
Pozdrawiam
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski
Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.
Powiedziała policji, że ktoś ją śledzi. Została zatrzymana za... posiadanie narkotyków
Zaalarmowała policję, że ktoś ją śledzi – usłyszała zarzuty za posiadanie narkotyków. 31-latka z Dobroszyc poprosiła funkcjonariuszy o pilną pomoc. Jak się okazało, jej zachowanie mogło mieć związek z działaniem substancji psychoaktywnych. Oleśniccy policjanci zostali postawieni na nogi przez 31-letnią kobietę z Dobroszyc. Spanikowana zgłaszająca poinformowała funkcjonariuszy, że śledzą ją podejrzani mężczyźni. Na dodatek grożą jej i wyzywają. Kobieta wyraźnie obawiała się o swoje bezpieczeństwo i prosiła o natychmiastową pomoc.
Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec
Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.