A tak poza tym to nawet takie grupy, jak środki wziewne, psychodeliki czy stymulanty mają po 1-2 ciekawych przedstawicielach i nie zamierzam się zaklinać, że istnieje cokolwiek, czego na pewno nie spróbuję. Chociaż chyba najmocniej mnie odrzuca od amfetamin i chemicznych pochodnych marihuany.
You will always be in my dreams
The last and final moment is yours
My agony is your triumph
2) niestety buchy,bo ostatnio boję się zlych wkrętek,które się czasami pojawiały.
Na tą chwilę zostaje mi tylko piwo,bo mocniejsze alko źle na mnie działa... A kiedyś człowiek wziąłby co dają...
I thought I was someone else, someone good
Zioło - albo jaram codziennie albo w ogóle, jednorazowa faza na granicy psychozy także podziękuje, w ciągu bardzo dobrze na mnie działa
MDMA - za dzieciaka zjadłem z 50g w ciągu roku i można sobie wyobrazić straty, teraz się po prostu boję tej subtstancji
benzo - cold turkey po clonazolamie i padaczki skreślają u mnie te dragi, tylko maskują problem, który rośnie
Delirianty - tylko pojeby to walą
Wóda i wszystkie wysoko procentowe alkohole - max 7% w piwie i max ilość takich to 4, za dużo miałem najebanego autopilota w życiu, jebać to
W sumie tyle, reszta nie wywołuje u mnie uboków, bo dorosłem do małych dawek i nie mam przykrych doświadczeń.
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.
Kofeina naprawia zaburzenia w pracy mózgu wywołane brakiem snu
Gdy po nieprzespanej nocy nie radzimy sobie z zadaniami wymagającymi myślenia, składamy to na karb zmęczenia. Jednak, jak dowiadujemy się z badań przeprowadzonych na Narodowym Uniwersytecie Singapuru, problemem nie jest zmęczenie, a fakt, że brak snu zaburza funkcjonowanie konkretnych obszarów mózgu odpowiedzialnych za kawę. Naukowcy nie zostawili nas jednak samych sobie z tą wiedzą. Stwierdzili bowiem, że kofeina może przywracać prawidłową pracę neuronów.
Mama dilera przyszła na policję z marihuaną
Policjanci z Krakowa zatrzymali 16-latka, u którego znaleziono ponad 50 gramów marihuany. Chłopak przyznał się także do jej sprzedaży.