- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
I thought I was someone else, someone good
- 4-MeO-PCP + ur-47700 - wygrzanie w innym wymiarze.
- DXM + difenidyna - dziura do kwadratu.
Ależ kiedyś to człowiek był wyjebany na orbitę. Teraz już nie szukam takich odlotów, może dlatego, że nie ma tego teraz tak łatwo jak kiedyś w złotej erze RC. Pyk, pyk, zamówienie na necie, szybki przelew i jeszcze cash back w Alior Sync tam 2 czy 3 procent.
Chyba ze to jest cos zdrowotnego/cpunskiego o czym nie wiem.
Po 2-3 piwach i 4 tabletkach Aviomarinu mam, hmm, naprawde mocny wjazd fizycznie takimi falami ciarek, ciepla, odretwienia, cos jak po opio, ale jednak inaczej, i w formie takich pojedynczych parosekundowych uderzen, a nie stalej.
Ze dwa razy juz sie zaczalem bac i sobie przysiegnalem, ze wiecej tak nie zrobie, bo to naprawde jest intensywne, i zeby nie bylo, mam za soba juz m.in. oksykodon.
Nie ogarniam dlaczego moj organizm tak interpretuje taki miks, nie moge znalezc zadnych informacji i nie wiem czy wygralem w totka, czy to sie kiedys zle skonczy.
Do tego, na takim miksie, czuje takie kilkusekundowe przerwy w przytomnosci, choc fizycznie funkcjonuje dalej
(np. ide po chodniku i przez pare sekund jakby ktos mi odcial swiadomosc, choc nie przestalem isc).
Podsumowujac, jest to przyjemne, intensywne, lecz dla mnie zastanawiajace dzialanie, ktore pojawia sie nawet w takich nieduzych dawkach, wydaje sie, przewidywalnych i niepozornych substancji.
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Kawa - budzi i wydłuża życie
Przez dziesięciolecia ukazywały się badania, których autorzy wskazywali, że kawa ma korzystny wpływ na organizm. Jej picie łączono z dłuższym życiem i zmniejszonym ryzykiem chorób chronicznych. Jednak dokładny mechanizm tego działa nie był znany. Teraz naukowcy z Texas A&M University odkryli, że związki zawarte w kawie oddziałują na receptor białkowy NR4A1, który odgrywa istotną rolę w ochronie organizmu przed chorobami związanymi z wiekiem.
Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi
Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami
22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.