ODPOWIEDZ
  • 365 / 62 / 0
Wybiera się ktoś na jakiś festiwal techno/trance w Polsce albo i gdzieś zagranicą w 2020? Jeżeli tak i chciałby iść z kimś z forum to polecam siebie - gwarancja dobrej zabawy %-D
Jeżeli ktoś zna (z doświadczenia najlepiej) jakieś dobre rave'y muzyki w/w to chętnie poczytam.
Pozdrówki :korposzczur:
Uwaga! Użytkownik YoungestFlexer nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 366 / 80 / 0
Gdzieś mi się wyświetliło o festiwalu w PL ''instytut festiwal 2020''' Amelie Lens, Regal. Chyba trzeba będzie zawitać zobaczyć amelie bo w tym roku nie wypaliło
  • 365 / 62 / 0
Jak będziesz coś ogarniał to pisz pw a może się uda zgadać ;)
Uwaga! Użytkownik YoungestFlexer nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1066 / 158 / 0
Mayday Poland 2020 zdecydowanie najlepszy, z największą historią (będzie do 21 edycja) festiwal techno na hali,

tam jest prawdziwy klimat o który walczyli jego założyciele min Westbam Dr Motte ludzie odpowiedzialni za Love Parade w Berlinie te słynne edycje gdzie bawiło się 1 000 000 raverów, oraz za Mayday Germany ( które podupadło) i Mayday Poland które przeżywa renesans,

pod chmurką fajny Audioriver w Płocku, bardziej rodzinny i kameralny jest Summer Contrast Festival
PRAWDA :heart: :old: MIŁOŚĆ :old: :heart: MUZYKA :heart: :old:
  • 0 / / 0
Też Mayday polecam, pewnie i w tym roku się pojawię.
  • 365 / 39 / 0
Jedzie ktoś na Audioriver 2023 ;)?
  • 1 / / 0
Ja jadę na audiorever 😀. To będzie mój pierwszy kilkudniowy festiwal. Nie wiem czy dam radę tyle ciągnąć 🤪
  • 1537 / 197 / 0
dawno nie bylem na żadnym festiwalu , ale wspomnienia są na całe życie może w tym roku się gdzieś wybiore jak będzie mi dane ;) to jest super sprawa
  • 19 / 1 / 0
polecam sunrise, coś pieknego
  • 0 / / 0
Cześć, ja jestem w tym momencie na Audioriver i chętnie przeprowadzę jakąś wspólną przygodę tu na miejscu
ODPOWIEDZ
Newsy
Palenie marihuany może drastycznie zwiększać ryzyko astmy. Pojawiły się nowe dowody

Legalna dostępność marihuany to kwestia, o którą w naszym kraju stale się spieramy. Ma zarówno swoich zwolenników, jak i przeciwników. Ostatnio pojawił się jednak nowy argument: okazuje się, że palenie marihuany może drastycznie zwiększać szansę zachorowania na astmę. Dlaczego tak się dzieje?

Nocna prohibicja godzi w wolność? „Nic tak nie zabiera jak alkohol i narkotyki”

Przeciwnicy nocnej prohibicji argumentują, że tego typu zakazy godzą w wolność człowieka. - Nic tak nie zabiera wolności jak alkohol i narkotyki - zauważyła w rozmowie z PAP psychoterapeutka uzależnień Anna Biskot.

FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.