Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
Mineło już kilka dni i jest naprawde dobrze.
Nie byłem w stanie wypić nawet kilku piw bo nastepnego dnia, atak paniki z rana był tak silny że musiało pójść 8 mg klona, w pracy na nerwobóle 8 mg klona.
Jako że planuje emigrować do UK ponownie, stosuje Prege w dawce 300 mg i jest optymalnie, cudowne działanie antydepresyjne, wyczuwalne działanie noradrenalinowe i bardzo żałuje że ten efekt nie utrzymuje sie dłuzej jak po SRRI/SNRI (oczywiscie tych które na kogoś działają).
Jednak z Pregabaliną jest tak, że jedna kapsułka więcej i już się trzesą ręce ;) Większa podatnośc na drgawki i padaczke, wieksza skłonnośc do derealizacji.
Miałem to szczęscie że Rivotril zamawiałem w UK półtora roku, kontakt się urwał, więc poprostu zorganizuje na wyjazd dużo Pregabaliny, dobry probiotyk na jelita i będe liczył na szczęscie że wytrwam chociaż miesiąc.
Mogą być jakieś problemy z przewozem ?
Z klonazepamem raczej nie było, byłem zaopatrzony chyba w pięć opakowań.
Jak jest też z magikami w UK ? Nie traktują Pregabaliny jak benzo ?
Natomiast wątpie, ze tam siedzi coś innego/więcej.
02 marca 2023royalblue pisze: Czołem. Zaczałem stosować Pregabaline na wieloletnie odstawienie klonazepamu.
Mineło już kilka dni i jest naprawde dobrze.
Nie byłem w stanie wypić nawet kilku piw bo nastepnego dnia, atak paniki z rana był tak silny że musiało pójść 8 mg klona, w pracy na nerwobóle 8 mg klona.
Jako że planuje emigrować do UK ponownie, stosuje Prege w dawce 300 mg i jest optymalnie, cudowne działanie antydepresyjne, wyczuwalne działanie noradrenalinowe i bardzo żałuje że ten efekt nie utrzymuje sie dłuzej jak po SRRI/SNRI (oczywiscie tych które na kogoś działają).
Jednak z Pregabaliną jest tak, że jedna kapsułka więcej i już się trzesą ręce ;) Większa podatnośc na drgawki i padaczke, wieksza skłonnośc do derealizacji.
Miałem to szczęscie że Rivotril zamawiałem w UK półtora roku, kontakt się urwał, więc poprostu zorganizuje na wyjazd dużo Pregabaliny, dobry probiotyk na jelita i będe liczył na szczęscie że wytrwam chociaż miesiąc.
Mogą być jakieś problemy z przewozem ?
Z klonazepamem raczej nie było, byłem zaopatrzony chyba w pięć opakowań.
Jak jest też z magikami w UK ? Nie traktują Pregabaliny jak benzo ?
"Rutyna to rzecz zgubna "
02 marca 2023dawidbengurion pisze: Szczękościsk po pregabalinie to często występujący skutek? dawkowanie 75-75-0
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym
USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.