scalono - WRB
Dobra już się dowiedziałem że moge atakować. Odczucia są bardzo podobne jak po samym Modafinilu. Lekkie pobudzenie. Wczoraj to wgl w nochala przyjąłem temat bo kapsułka mi sie rozwaliła i nie mogłem oralnie zapodać tak jak chciałem. Czuć lekki dyskomfort w nochalu ale tylko leciutki niemal niezauważalne. Dobre jest to że nie jest to substancja którą chce sie mieć za wszelką cene cały czas
scalono - WRB
Przed chwilą po porcjowałem sobie 1g w 5 kapsułek i reszty już nie chciało mi się dzielić więc wysypałem z wagi okolo 200mg i przypieprzyłem w nochala
Stary, szanuj substancję i nie dokladaj. Leczysz się albo ćpasz, tyle w temacie.
Po 30 min przeszlo ale to nie dla mnie i wylądowało w toalecie.
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Młodzi dorośli piją więcej alkoholu, gdy łączą go z marihuaną
Nowe badania wskazują, że wśród młodych osób dorosłych sięgających zarówno po alkohol, jak i marihuanę, dni, w których używają obu substancji, wiążą się z wypiciem większej ilości drinków. To właśnie ta zwiększona ilość alkoholu jest kluczowym mechanizmem prowadzącym do bardziej negatywnych konsekwencji.
TSUE wydał wyrok ws. Węgier. Chodzi o konopie indyjskie
Trybunał Sprawiedliwości Unii Europejskiej uznał we wtorek, że Węgry złamały prawo wspólnoty. TSUE wydał wyrok w kwestii głosowania Budapesztu przeciwko wspólnemu stanowisku Rady UE dotyczącym konopi indyjskich.
Leki z Poznania jechały do Ukrainy. Tam produkowano z nich narkotyki
26 stycznia 2026 roku do Sądu Okręgowego w Poznaniu trafił akt oskarżenia przeciwko siedmiu osobom podejrzanym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej działającej na terenie Polski i Ukrainy. Sprawę opisała Prokuratura Okręgowa w Poznaniu.