Dyskusja na temat grzybów halucynogennych, m.in. łysiczki lancetowatej i muchomora czerwonego.
Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 4 / / 0
Cześć,
rozpocząłem microdosing około miesiąc temu w standardowym systemie 1x on 2x off. Substancja jaką spożywam to golden teachery (sproszkowane) w kapsułkach. Pomimo całkiem wysokiej dawki (ok. 0,2g) nie odczułem do tej pory żadnego działania (wskazywanego np. w postach powyżej)

Co myślicie? Zwiększać dalej? Może robię coś nie tak?
  • 920 / 162 / 0
A czy te golden teachery mają moc?

Mikro dawka 0.2 to duzo dla mnie.
Ja jestem przy 110mg lysiczek. I tak czuć że działa ale nie ma już niepokoju jak przy 130mg.

Grzyby masz niedawno zbierane czy wylezane w szafie?
  • 677 / 305 / 0
@wonszgrzybojad
Witam
Poszukuję psylocybiny. Chciałbym na sobie przetestować grzybki.
Od kilkunastu lat zmagam się z depresją i nadal cierpię. Leki testowałem na sobie chyba wszystkie z różnym skutkiem. Samodzielnie odstawiłem takie środki jak amfa, trampek, alko, fajki. Pozostało mi odstawić trawę, wytrzymałem bez niej 2 dni i wymiękłem ostatnio. grzybki brałem tylko raz w życiu, jakieś 20 lat temu w ilości 20 szt. świeżo zebrane i poczułem ich działanie :D
Chciałbym powtórzyć to doświadczenie, wdrożyć leczenie psylocybiną bo już chyba nie mam nic do stracenia. Chciałbym sobie pomóc w leczeniu ciężkiej depresji oraz odstawić trawe.
Czy te growkity typu golden teacher, jest sens się w to bawić ? czy lepiej gotowych szukać ? mamy zimę.. na łące nic nie znajdę.. pomoże ktoś ?
Bóg rozdaje karty.. diabeł je miesza...
  • 18 / 3 / 0
Growkity to jedyny szybki i skuteczny sposób. Zamówisz dzisiaj a za 3 tygodnie będziesz miał czym się bawić, naprawiać, myśleć. Weź pod uwagę, że potrzebujesz dobrych wspomnień i jakichś bliskich ludzi w swoim otoczeniu (nie dosłownie - po prostu w życiu) jeśli chcesz się w takie rzeczy bawić. Depresja to tylko skutek jakiejś przyczyny. Nie ma się czego bać, ale lepiej nie podchodzić lekceważąco. Grzyby mają moc - w obie strony.
  • 920 / 162 / 0
Jak masz czas i warunki to warto zamówić growkita i samemu wyhodować grzybki.

Jak chcesz szybko i łatwo to kup gotowe suszone.

Jaram trochę mniej niż bez mikro ale nie wiem ile w tym zasługi grzybów a ile mojej....
  • 3142 / 876 / 5
27 lutego 2023wesoladoniczka pisze:
Depresja to tylko skutek jakiejś przyczyny.
Tak, a przyczyn może być mnóstwo. Choćby wrodzone zaburzenia w produkcji neuroprzekaźników lub nieprawidłowa dieta negatywnie wpływająca na mikrobiotę jelitową.
Poor kids are just as bright and talented as white kids.
  • 18 / 3 / 0
Zgadzam się z tym jak najbardziej. Nie jestem pewny czy to po prostu stwierdzenie oczywistych faktów czy może sugestia dla osób z depresją że powinny szukać dalej.
  • 2 / 2 / 0
14 grudnia 2022tosieniedzieje pisze:
Według mnie o wiele bardziej skuteczne są właśnie takie mini tripy w tygodniowej sekwencji. Wyciągają z tej depresyjnej strefy komfortu z której wcale nie chce się opuścić z przywiązania do swojego chujowego stanu i dają świeżość dla ciała i umysłu której brakuje właśnie w microdosingu. Tak jak użytkownik wyżej wspominał, potrzebny jest ten tryptaminowy skok
Idea takich tygodniowych mini-tripów mi się bardzo podoba :) Chcę tylko zaznaczyć, że mam dostęp do naprawdę dobrych grzybów i mikrodawkowanie w moim przypadku tak naprawdę było czasem makro. Wyraźnie czułem działanie 0.1g a nawet poniżej i to nawet nie na pusty żołądek. Po 0.2g nie raz musiałem się położyć bo miałem zbyt wiotkie ciało XD Ale wiadomo, nie wpływa to na głowę jak pełnoprawna dawka.

Dalej stosujesz psylo?
  • 4 / / 0
27 lutego 2023wonszgrzybojad pisze:
A czy te golden teachery mają moc?

Mikro dawka 0.2 to duzo dla mnie.
Ja jestem przy 110mg lysiczek. I tak czuć że działa ale nie ma już niepokoju jak przy 130mg.

Grzyby masz niedawno zbierane czy wylezane w szafie?
Ciężko właśnie stwierdzić. Spróbuję świeże albinosy zblendować i zobaczymy. Czy albinosy do tematu mikro też są ok?
  • 920 / 162 / 0
Myślę że albinosy się nadają na mikro... :)
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
USA: Przedawkowane narkotyki zabiły mniej osób w 2024 roku

Liczba ofiar śmiertelnych związanych z przedawkowaniem narkotyków w Stanach Zjednoczonych znacząco spadła w 2024 roku, osiągając najniższy poziom od czasów sprzed pandemii COVID-19 – wynika z najnowszych, wstępnych danych opublikowanych 14 maja przez Centra Kontroli i Zapobiegania Chorobom (CDC).

Turcja: Całe miasto na haju po spaleniu 20 ton marihuany przez policję w centrum miasta

W tureckim mieście Lice 25 000 mieszkańców zostało nieumyślnie odurzonych dymem z marihuany po nieprofesjonalnej akcji spalania 20 ton marihuany. Sprawdź, co się wydarzyło.

Hiszpania zezwala na narkotyki w samochodach

Ministerstwo Spraw Wewnętrznych Hiszpanii zaskoczyło związki zawodowe policji, wydając polecenie, aby nie karać użytkowników narkotyków znajdujących się w zaparkowanych samochodach. Decyzja ta ma na celu ochronę prywatności obywateli, ponieważ zaparkowane pojazdy uznawane są za „prywatną przestrzeń”.