Więcej informacji: Gałka muszkatołowa w Narkopedii [H]yperreala
Nie odczulem efektow ubocznych jak przy jedzeniu , w malej dawce przypomina ziolo w wiekszej niska dawke MDMA
12.00 zażyłem 10g
15.00 niby coś zaczyna działać Ale same efekty nie mocne za to ból brzucha
17.00 pierwsze efekty
-Inne poczucie czasu spowolnienie
-doznania dźwiękowe
-doznania wizualne łatka jak z kina
-duże pragnienie
spacer i muzyka podwoiła efekty tripa
21.00
Powoli zacząłem tracić "fazę"
I poszłam spać
9.00
Lekka zmuła i ból głowy
10.00
Po wypiciu energetyka i witamin
Wszystko zeszło
Z bólem głowy radzę sobie witaminami
Ból brzucha muzyka
Zmuła kawa/energetyk spacer i muzyka
Kac brać rano w nie za dużch ilościach
Jakie wasze doznania i opinia?
Jak dla mnie
Zioło < gała Ale należy pamiętać
gała =/= zioło
Przeniesiono do wątku ogólnego, zakładanie nowego jest zbędne — CATCHaFALL
Myślałem nad:
1. mleko, wsypać gałkę do szklanki mleka, poczekać 24h, oddzielić ciało stałe, wypić mleko (jeśli substancje nas interesujące są dobrze rozpuszczalne w tłuszczach, powinno się udać)
2. gliceryna spożywcza (podobnie, przy czym w glicerynie termin przydatności do spożycia byłby zdecydowanie dłuższy)
Mógłby się wypowiedzieć ktoś ogarniający chemię lepiej niż ja? W ostateczności pozostaje metoda prób i błędów, ale hajsu trochę brak...
Kontakt:
email: hash_oil@tutanota.com
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Kawa dobrze wpływa na zdrowie psychiczne. W umiarkowanych ilościach
Po przeanalizowaniu danych dotyczących ponad 400 000 osób, naukowcy z Uniwersytetu Fudan doszli do wniosku, że picie umiarkowanych ilości kawy – dwóch lub trzech filiżanek dziennie – jest powiązane z mniejszym ryzykiem wystąpienia lęków i depresji. Ochronne działanie kawy było bardziej widoczne u mężczyzn niż u kobiet.
Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy
Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.
Nastolatek sprzedawał narkotyki kolegom. Pomagała mu 13-latka
Policjanci z Oruni rozpracowali sprawę, która zaczęła się od niepokojącego zgłoszenia o 13-latce handlującej narkotykami wśród rówieśników. Szybko okazało się, że dziewczynka nie działała sama. Jej "szefem" był 18-latek.