Ale starczy offtopu. Nieźle mną zawiało wczoraj po 2.5, az sie zataczalem na nogach i chcialo mi sie spac. Troche sie opieralem, ale potem poleglem. W sumie to tak mam ze kazde benzo dziala na mnie mocniej fizycznie niz psychicznie, wolalbym byc bezemocjonalnym robotem, ale raczej czuje sie jak pijany po nich.
I tak lorek jest drogim lekiem, nie powiem że słabym bo wg mnie wydajny top3 , al do cholery brakuje często gęsto tych 5 tableteczek.
Toż ten blister karykaturalnie wygląda z 5 zasklepieniami xd
A jak już narzekam to znowu wspomne że nas firma GSK z Irlandi bodajże dyma.najbardziej na świecie na relanium!!!.
Nawet w jakiejś ugandzie czy u mokebe pod zwrotnikiem kozy mają po ludzku diazepam 10mg prosze ja ciebie 30sztuk.
I tyle proste i genialne.
Cała europa 10po30 , te angole czy irlandczycy moze inaczej ale stawiam a 10x30. Zdecydowana reszta świata też ma 10mg po 30 jak wół.
I tylko taka polska gdzie ma boże współczuje lekomanom , którzy kochają faze po diazepamie i nie umieją brać z darknetów XD. Jak wy bierzecie te smieszne żałosne 5mg po 20 sztuk od ludzi za 120zł albo i więcej słyszałem ...
Serio wspólczuje , bo jak miałem faze na diazepamik to legancko z niemiec nieważne skad i za ile ale moge ogólnie rzec że za czarnorynkową cene paki rolki 5tki miałem takich 2.5 xd.
Ale offtop.
Zmiszałem metadon 36mg i 2.5 lorka.jakos dupy nie urywa jo
Odnośnie diazepamu jest u nas dostępny zamiennik Diazepam Genoptim 5 mg, 20 tabl. za jakieś 8 zł, a poza tym to zgadzam się - tragedia. Raz jak przyszedłem z receptą na Nitrazepam GSK i zapytałem się czy nie mogą mieć na stanie kilka opakowań, farmaceutka odpowiedziała że dyrektor krzywo patrzy na ten lek i jest tylko na zamówienie. Klonazepam 2 mg za to niosą aż im się paczki wysypują z rąk po drodze.
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
„Narkowaluta” w Warszawie. Za podwózkę zapłacili bezdomnemu... marihuaną
To historia, w której dramat życiowy przeplata się z dość absurdalnym paragrafem. Policjanci z warszawskiego Żoliborza, kontrolując zaparkowaną Kię, nie spodziewali się, że trafią na „mobilne mieszkanie” z bardzo nietypowym systemem rozliczeń za usługi transportowe.
Zaskakujące dane o alkoholu. Tak wygląda codzienność wielu Polaków
To nie są pojedyncze przypadki ani margines społeczny. Najnowsze badanie pokazuje, jak często Polacy sięgają po alkohol – i dlaczego temat znów wraca do Sejmu.
Wolne Konopie pukają do drzwi Prezydenta. Czy wykaże się większą odwagą niż Donald Tusk?
Walka o depenalizację posiadania marihuany wchodzi na najwyższy szczebel państwowy. Podczas gdy rząd Donalda Tuska konsekwentnie blokuje jakiekolwiek zmiany w polityce narkotykowej, zwracamy się bezpośrednio do Głowy Państwa. Czy prezydent Karol Nawrocki stanie po stronie wolności obywatelskich i zdrowego rozsądku?