Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 359 / 99 / 0
Nie widzę przeszkód. Przy PTSD lorazepam (doraźnie) powinien dobrze na ciebie działać.
  • 10 / / 0
może masz racje. ogarnąłem sobie 50mg w zapas na troche czasu powinno wystarczyć
  • 111 / 11 / 0
Dorwałem 2.5 i testuję. Najmocniej to się odczuwa ziewanie. W ogóle lorki wydają się dla mnie mocno nasenne. W schemacie calodniowym mixowym 1alpry-1alpry-2.5mg lorka wieczorem sie czuje mocno porobiony, fajne uczucie. Ale przy miksach czesto tak mam, pewnie przesjciowy efekt pierwszych kilku razow. Ale czuc tez to fajne wyjebanie na wszystko, ktore daja mi tylko wysokie dawki.
Uwaga! Użytkownik Trep nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 633 / 154 / 0
Z całym szacunkiem, ale będzie ciężko z tego zejść, jak idzie w takiej konfiguracji.
  • 111 / 11 / 0
Spoko, bo nie zamierzam odstawiać. W zasadzie nie ma prawie żadnych sensownych powodów przyjmowania benzo żeby je potem odstawić. Ale ja nie mam konfiguracji, biorę tak, żeby doszło do dawki 2mg xanaxu dziennie, w jakikolwiek sposób bo do tylu się uzależniłem. Lorki i klony mam jak chcę dorzucić do miksu. Jakbym miał nieograniczony dostęp to bym pewnie brał po 10mg lorafenu/10mgalpry/ileśtam klona.
Ale starczy offtopu. Nieźle mną zawiało wczoraj po 2.5, az sie zataczalem na nogach i chcialo mi sie spac. Troche sie opieralem, ale potem poleglem. W sumie to tak mam ze kazde benzo dziala na mnie mocniej fizycznie niz psychicznie, wolalbym byc bezemocjonalnym robotem, ale raczej czuje sie jak pijany po nich.
Uwaga! Użytkownik Trep nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 348 / 264 / 0
@Trep no ja bym uważał na stwierdzenie "nie widze powodu czego mam nie brać benzo do końca życia". Są one doraźne do czasu aż rozbuja się SSRI czy inny rodzaj antydepresantu. Gorzej jak wa. leki nie działają. Ale podam ci przykład: tolerka będzie rosnąć i rosnąć aż twój lorek czy cokolwiek aptecznego nie będzie wyrabiać. Co do źródła to jak dobrze poszukasz albo zagadasz to z pewnością znajdziesz. Myślałeś nad testem genetycznym na antydepresanty? Pokazuja one wiele rzeczy w tym jak każdy jeden antydep jest metabolizowany do pozwoli lekarzowi lub tobie znaleźć odpowiedni lek i zejść stopniowo z benzo pregabaliną i/lub diazepamem. Nie mówie już o tym że benzo ryje banie i nic sie nie chce po tym robić xD
null
  • 214 / 5 / 0
Co do uzależnienia fizycznego w mniej niż miesiąc, to potwierdzam. Miałem już skręty po benzo i opio, więc nie wiem czy coś jest wyrobione, ale po 2 - 3 tygodniach brania lorazepamu (chyba 2,5 - 5mg dziennie) z tramadolem (400-600mg) mam średnio delikatne odstawy objawienie. Nie polecam obu, a lorek faktycznie tylko doraźnie. Był głównie jako podkład do tramadolu. Porażka, już 4 czy tam 5 dzień się czuję beznadziejnie, ale chyba nasilenie zaczyna ustępować...
  • 359 / 99 / 0
Lorazepam to najsilniej i najszybciej uzależniająca fizycznie apteczna benzodiazepina. Może ewentualnie konkurować z alprazolamem, którego nie brałem bo nigdy na mnie nie działał. Klonazepam jest daleko w tyle za anksjolitykami pod tym względem.
  • 470 / 43 / 0
@Wariat108 może ty albo ktoś inny wpadł ma tok rozumowy naszej kochanej polfy , Tarchomic by lorka pakować po 25sztuk w blister a nie klasycznie 30? Na co to komu i po co to komu?
I tak lorek jest drogim lekiem, nie powiem że słabym bo wg mnie wydajny top3 , al do cholery brakuje często gęsto tych 5 tableteczek.
Toż ten blister karykaturalnie wygląda z 5 zasklepieniami xd
A jak już narzekam to znowu wspomne że nas firma GSK z Irlandi bodajże dyma.najbardziej na świecie na relanium!!!.
Nawet w jakiejś ugandzie czy u mokebe pod zwrotnikiem kozy mają po ludzku diazepam 10mg prosze ja ciebie 30sztuk.
I tyle proste i genialne.
Cała europa 10po30 , te angole czy irlandczycy moze inaczej ale stawiam a 10x30. Zdecydowana reszta świata też ma 10mg po 30 jak wół.
I tylko taka polska gdzie ma boże współczuje lekomanom , którzy kochają faze po diazepamie i nie umieją brać z darknetów XD. Jak wy bierzecie te smieszne żałosne 5mg po 20 sztuk od ludzi za 120zł albo i więcej słyszałem ...
Serio wspólczuje , bo jak miałem faze na diazepamik to legancko z niemiec nieważne skad i za ile ale moge ogólnie rzec że za czarnorynkową cene paki rolki 5tki miałem takich 2.5 xd.
Ale offtop.
Zmiszałem metadon 36mg i 2.5 lorka.jakos dupy nie urywa jo
  • 359 / 99 / 0
Podobnie jest z estazolamem w wersji 28 szt. też blister w środku pusty. Nie wiem, czemu nie 27, czy 29 np.? Równie dobrze mogli pół tabl. zapakować i też byśmy się głowili co jest grane. Nie specjalnie to rozumiem, ale w przypadku lorazepamu wydają się przemawiać za tym pieniądze. Lek w cholerę skuteczny w tym co robi, mocno i silnie uzależnia, więc trzeba z nim ostrożnie, no to dajemy 25 szt. a cena swoją drogą. Ile jest przecież leków po 20 tabl. które dorównują ceną Lorafenowi, tylko pewnie nie mają takiego brania, jak np. Nitrazepam GSK, Noctofer, Signopam.

Odnośnie diazepamu jest u nas dostępny zamiennik Diazepam Genoptim 5 mg, 20 tabl. za jakieś 8 zł, a poza tym to zgadzam się - tragedia. Raz jak przyszedłem z receptą na Nitrazepam GSK i zapytałem się czy nie mogą mieć na stanie kilka opakowań, farmaceutka odpowiedziała że dyrektor krzywo patrzy na ten lek i jest tylko na zamówienie. Klonazepam 2 mg za to niosą aż im się paczki wysypują z rąk po drodze.
ODPOWIEDZ
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Tue, 03 Feb 2026 17:02:01 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1770138072'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Newsy
„Narkowaluta” w Warszawie. Za podwózkę zapłacili bezdomnemu... marihuaną

To historia, w której dramat życiowy przeplata się z dość absurdalnym paragrafem. Policjanci z warszawskiego Żoliborza, kontrolując zaparkowaną Kię, nie spodziewali się, że trafią na „mobilne mieszkanie” z bardzo nietypowym systemem rozliczeń za usługi transportowe.

Zaskakujące dane o alkoholu. Tak wygląda codzienność wielu Polaków

To nie są pojedyncze przypadki ani margines społeczny. Najnowsze badanie pokazuje, jak często Polacy sięgają po alkohol – i dlaczego temat znów wraca do Sejmu.

Wolne Konopie pukają do drzwi Prezydenta. Czy wykaże się większą odwagą niż Donald Tusk?

Walka o depenalizację posiadania marihuany wchodzi na najwyższy szczebel państwowy. Podczas gdy rząd Donalda Tuska konsekwentnie blokuje jakiekolwiek zmiany w polityce narkotykowej, zwracamy się bezpośrednio do Głowy Państwa. Czy prezydent Karol Nawrocki stanie po stronie wolności obywatelskich i zdrowego rozsądku?