Z góry dzięki
Jak masz wagę to lepiej w krysztale. Możesz sobie idealnie dla siebie dobrać dawkę i zaplanować całą imprezę.
Ogólnie waga do narkotyków innych niż trawka się bardzo przydaje.
Przeniosłem do głównego tematu - ds
Podziel się posiłkiem, chamie
Dzisiaj wstalem jak skowronek w dobrym humorze , samoczynnie i nawet przed poludniem . Tym lepiej sie czuje jak pomysle o tych zarzyganych skacowanych ludziach z bolem glowy , kapciem w gebie i pustym koncie bankowym hehe
Ja tylko wydalem na wstep i wode ktora byla darmo . Nie ma to jak byc cpunem
4-CMC z 2017 w większych ilościach powodowało uczucie przegrzania organizmu dosyć delikatne, no i zwiększało puls też lekko.
Oglądałem film na YT o MDMA to sam wjazd substancji przypomina trochę wjazd DXM tylko pewnie jest mocniejszy?
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.
Mama dilera przyszła na policję z marihuaną
Policjanci z Krakowa zatrzymali 16-latka, u którego znaleziono ponad 50 gramów marihuany. Chłopak przyznał się także do jej sprzedaży.
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby
Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).