Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
Nie widzę przeciwskazań do używania tych substancji z pregabalina .
Jakbyś poczytał temat więcej to byś tam miał raporty o paleniu zioła na predze .:-)
Pozdrawiam
Czasy gdy prega leciała 50mg doraźnie i sens miała, eh
Kurwa nie wiem, co ze sobą. nie umiem myśleć; a tak generalnie nie mam na to okoliczności, ani w sumie czasu. Przypisane i biorę 600mg dziennie (450-0-150), 40mg paroxetyny, bupropion 150, i na noc kwetiapina(wstyd przyznać, ale nie leci już 500mg jak kiedyś, bez tego mixu, przy 25 to tak z łóżka rano wstanę, dalej się robi dziwnie). Pomijając, nie mogę tego w sumie pominąć - mam bulimię, dość taką częstą, że to ujmę. Nieraz umieram o 13 bo elektrolity uciekły w las, refluks i tam takie.
Ale mam naukę, powinnam się intensywnie obecnie uczyć, prowadzę korepetycje, pracuję. Już przyzwyczaiłam się do tego, że średnio 3 razy dziennie wylewam coś, zderzam się z drzwiami, bo zapominam że jestem ciałem, nie trafiam kluczem do zamka, mówię staremu, że mam newsa, a słyszał go 4 razy. Udało mi się clona odstawić, ale drugie półrocze 2022 trochę było, to raczej oczywiste - pamiętam jako 3 wydarzenia na krzyż. trochę mi weszła odwrotna reakcja z ciała, pojawiają mi się często pojedyncze drgawki kończyn i nie tylko ich, drżenia stałe dość rąk i kolan. I jak tu się uczyć i być logicznym? raczej lubię prege, z zab lękowymi, depresją i ptsd to tak w miarę sobie radzi, ale to nie wszystko, co muszę robić w życiu. Czy coś tu można dostawić? jak sobie z tym kurwa radzicie, od jakiegoś czasu udało mi się zapamiętać parę tam wzorów, usiąść do nauki zdarza mi się na dłużej niż 2,5min (zdążę usiąść i posprzątać biurko z którego rzadko coś mi się korzysta) tak nie wiem, raz na miesiąc, 1,5 średnio ostatnio. zdać bym tak chciała, egzaminy za pare dni, pisanie, ustne zdawki. jak? mam w zasięgu ręki metylofenidat, ale z tego co wiem, przy tym wszystkim obecnym jakieś to takie bez sensu. jak - jeśli ktoś w ogóle- sobie z tym radzicie? fajnie by było tu czasem skupić się na parę minut, zapamiętać może coś choć odrobinkę, na chwilę?
Miks nie taki straszy ! Najpierw może spróbuj ciąć dawki stopniowo i zostać powiedzmy na 300 chwile i zobaczyć czy się coś zmieniło . W tamtym roku miałem potężna mgłe mózgowa , ciężko się było mi skupić na czym kolwiek . Podejrzewałem prege o to ale brałem w sumie wtedy raptem 225mg. Miesiąc wcześniej przespałem się tez ostro wiec może to tez przez to.
Może z ,, łatwiejszych rozwiązań spróbuj piracetam , oczywiście nie tylko przy nim zadbaj o wit. z gr B . Magnez, potas , wapń .
Pozdrawiam.
Jakiś ma . Ale standardowe dawki to 2 lub 3 razy na dobę . Ja nie
Maksymalna dawka dzienna 600 mg. Wiadomo dzielone na 2- 3 dawki.
Spróbuj sobie 150-0-150
Na noc nie będe brał bo nerwica w moim przypadku jest najmocniejsza rano. W trakcie budowania zmęczenia jest lepiej. Głodny powód dla którego chce brać prege jest ścisk w głowie a co za tym idzie problem z myśleniem. Tylko zastanawiam się czy jest sens dzielić skoro lek działa określony czas, chyba że efekt przeciw lękowy się buduje i utrzymuje?
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty
Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.
CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.