Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 53 / 5 / 0
nie chodzi o żadne wyścigi, kto zjadł więcej itp. po prostu chcę wiedzieć jaką największą dawkę, bez trwałego uszczerbku na zdrowiu psychicznym i fizycznym, spożyliście.

ja bez tolerancji najwięcej zjadłem 10,5 mg/kg...
Real lives are the reason why
We want to live another life
We want to feel another time
Another time...
  • 129 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: innuendo »
16,9mg/kg

W przeciągu 6 godzin:

22,5mg/kg %-D

Z jakąśtam tolerką ;-)
No one told you when to run, you missed the starting gun.
  • 254 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: eikrl »
7,(9) - mało
Uwaga! Użytkownik eikrl nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2784 / 56 / 0
Nieprzeczytany post autor: hennessy »
9,64mg/kg bez tolerancji. Jak na razie wystarczy mi wrażeń.
Przy kolejnym podejściu do podobnej/wyższej dawki muszę spróbować lecytyny, bo z pamięcią ciężko.
  • 2879 / 101 / 0
Nieprzeczytany post autor: Syn Bozy »
16,7 z umiarkowaną tolerką (ale posiekało na miazgę %-D ).
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 3 / / 0
Nieprzeczytany post autor: panczapa »
dokladnie 9 mg/kg czyli lajt. a za pare dni 12mg/kg bo 900mg sie szykuje :) dluuuga przerwe mialem

czyli zero tolerancji.
  • 3251 / 359 / 2
Nieprzeczytany post autor: jogurt »
18,75 w ciagu 6h i 11,25 jednorazowo
L-8a - blog neurofarmakologiczno-empiryczny
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM

Pozdrawiam %-D
  • 335 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: kapo »
15.5 mg/kg jednorazowo
Uwaga! Użytkownik kapo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 62 / / 0
Nieprzeczytany post autor: GaJoS »
około 13 bo kalkulator coś mi nie śmiga %-D
Uwaga! Użytkownik GaJoS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 585 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: hitori »
12 mg/ kg
.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Czysta fikcja. Dlaczego MSWiA udaje, że nie ma rąk ubrudzonych wojną z narkotykami?

Klasyczny urzędniczy unik w Polsce opanowano do perfekcji. Gdy obywatele pytają o absurdalne koszty i społeczne dramaty wynikające z obecnej polityki narkotykowej, Ministerstwo Spraw Wewnętrznych i Administracji (MSWiA) zasłania się procedurami: „Idźcie do Ministerstwa Zdrowia”. Problem w tym, że w rzeczywistości nie lekarze w kitlach, ale policjanci w mundurach zamykają rocznie tysiące ludzi za przysłowiowego grama. Czas wreszcie zacząć o tym rozmawiać.

Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk

WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.

Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków

Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.