Pytam , bo u mnie tak nie było , czy może być tak , że to działanie nasenne nastąpi po dłuższym zażywaniu ?
Teraz jadę na 100 ketrelu , ale chciałbym to zmienić na inny lek , gdyż zamierzam porozmawiać z lekarzem o włączeniu amisulprydu na aktywizacje .
Chyba zostaje trazodon ,kiedyś mi dobrze rytm dobowy unormował a innym razem znowu nie działał :/:/
Dzięki za odpowiedź tak myślę właśnie że wenla będzie spoko a co myślisz o doraznym benzo za nim się rozkręci lek? Czy niepotrzebnie? Druga sprawa to czy myslisz że na pierwszej wizycie proponowanie leków to dobry pomysł? Obawiam się że dostanę coś w ogóle z dupy i dowidzenia, tu jest ten problem czy sugerować coś czy nie, jak myślisz?
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.