Dział służący dyskusji o pozostałych odmianach roślin, np. afrodyzjakach, ziołach snu, czy ziołach o właściwościach uspokajających i sedatywnych a także o substancjach pochodzących z organizmów zwierząt.
Czy Kava Kava działa na Ciebie
1.Tak
64
48%
2.Cos działa
29
22%
3.Słabo działa
17
13%
4.Nie czuje nic a nic.
10
8%
5.Działa ale w ogromnych ilościach.
13
10%

Liczba głosów: 133

ODPOWIEDZ
  • 366 / 92 / 0
Ogólnie gadałem z ludźmi na kavowym forum i faktycznie odmiany "Heavy" czyli np Borongoru dosyć dobrze znoszą lęki i deprechę, ba nawet chęć na tankowanie alko. Jedyny problem to cena samej terapii, bo w skali miecha by cię wychodziła około 300-500zł (jakieś 500g kavy)
  • 181 / 52 / 0
Pije ktos kave instant? Przymierzam sie do zakupu pacific elixir wlasnie w formie instant. Moze ktos powiedziec jak wyglada dawkowanie? Identyczne jak w tradycyjnej czy mniejsze?
  • 366 / 92 / 0
Instant to mniejsze i jak dla mnie słabiej kopie + gorzej po bebechu jeździ
  • 4475 / 710 / 2198
Te dawkowanie nie mogłoby być mniejsze? Bo cena 300-500 zł zdecydowanie odstrasza. Można by w innych ziołach wnet szukać tego samego efektu za niższą cenę. Co jest takiego akurat w tej odmianie, że tyle kosztuje?
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 366 / 92 / 0
Zasadniczo sam import, bo sama kava wychodzi około 200zł, ale przesyłka drugie tyle kosztuje
  • 1079 / 126 / 3
Na znanym portalu aukcyjnym jest kava w formie krople neurofluid.

Cena zachęcająca czy ktoś próbował tej wersji produktu?
  • 4475 / 710 / 2198
Co znaczy zachęcająca cena? Friends kiedyś chyba tego próbował, a o portalu, jakim mówisz, to wiadomo. Nie chwalił sobie tego zbytnio, a stosunek do jakości wiadomo - chujowy.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 366 / 92 / 0
Unikaj wszystkich przetworów z kavy bo zasadniczo nie wiadomo co tam siedzi czy noble czy jakiś chwastowy syf, właśnie przez takie coś kava wyłapała bana x lat temu. Jak już chcesz to tylko czysta kava i odmiana szlachetna
  • 181 / 52 / 0
04 stycznia 2023drakan9 pisze:
Instant to mniejsze i jak dla mnie słabiej kopie + gorzej po bebechu jeździ
Nie mylisz kawy instant z mikronizowana? Chodzi mi o te rewolucje zoladkowe.
  • 366 / 92 / 0
Właśnie po instant miałem podobnie, jakoś taka normalna najmniej mi po bebechu lata
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii

Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.

Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.

Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec

Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.