Podchodne tryptaminy, które zostały rozbudowane przy pierścieniu w pozycji piątej – np. 5-MeO-DMT, bufotenina lub ibogaina.
  • 5396 / 967 / 0
NB-5-MeO-DALT_structure.png
N,N-diallylo-5-metoksytryptamino-1-mrówczan tert-butylu
(3'-[N,N-diallyloamino]etylo-5'-metoksyindol-1'-ylo)mrówczan 1,1-dimetyloetylu

Temat na reddicie.

https://www.reddit.com/r/researchchemic ... periences/

Malo info w sieci, ktoś probowal? Dostępne u pewnego V.

@surveilled Nie wiem czy odpowiednie miejsce dla tej tryptaminy jak coś to przeniesiesz.

Nie mam dostępu do kompa, zakładam temat ze smartfona więc jeśli nie ma wzoru to też możesz dodać, znajdziesz. Nie wiem również jaki CAS ani IUPAC dla tej substancji nie mogłem nigdzie znaleźć.

Edit: jeblem się, chyba to powinno być w N-podstawione.

@serotoninowyI to, i to. Przeniosę po prostu do tryptamin. Z
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Kiedyś... Wrócę do domu i opowiem to mamie, poczuje spokój jak po diazepamie, przeżyłem koszmar jak z ulicy wiązów to życie jest kruche więc się nie przywiązuj"
Artykuły
Newsy
Polacy stworzyli olbrzymią bazę danych oddziaływania leków psychotropowych na EEG

Leki psychotropowe od dekad stanowią podstawę leczenia zaburzeń psychicznych, jednak sposób, w jaki dokładnie wpływają na aktywność elektryczną mózgu, nigdy wcześniej nie został zbadany na tak dużą skalę. Zespół naukowców przeanalizował ponad 24 tysiące zapisów EEG pochodzących z dwóch warszawskich szpitali psychiatrycznych. Wyniki tej pracy, opublikowane w czasopiśmie eBioMedicine, tworzą największy jak dotąd atlas neurofizjologicznych „podpisów" głównych klas leków psychotropowych.

Gang opioidowy rozbity. Cztery młode kobiety nie żyją, 17 zatrzymanych

Policja rozbiła grupę przestępczą handlującą opioidami w całej Polsce. Śledczy łączą jej działalność ze śmiercią co najmniej czterech młodych kobiet w Krakowie. W sprawie zatrzymano 17 osób, w tym lekarza anestezjologa, który wystawiał recepty za pieniądze.

Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę

Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.