Podchodne tryptaminy, które zostały rozbudowane przy pierścieniu w pozycji piątej – np. 5-MeO-DMT, bufotenina lub ibogaina.
  • 5133 / 922 / 0
NB-5-MeO-DALT_structure.png
N,N-diallylo-5-metoksytryptamino-1-mrówczan tert-butylu
(3'-[N,N-diallyloamino]etylo-5'-metoksyindol-1'-ylo)mrówczan 1,1-dimetyloetylu

Temat na reddicie.

https://www.reddit.com/r/researchchemic ... periences/

Malo info w sieci, ktoś probowal? Dostępne u pewnego V.

@surveilled Nie wiem czy odpowiednie miejsce dla tej tryptaminy jak coś to przeniesiesz.

Nie mam dostępu do kompa, zakładam temat ze smartfona więc jeśli nie ma wzoru to też możesz dodać, znajdziesz. Nie wiem również jaki CAS ani IUPAC dla tej substancji nie mogłem nigdzie znaleźć.

Edit: jeblem się, chyba to powinno być w N-podstawione.

@serotoninowyI to, i to. Przeniosę po prostu do tryptamin. Z
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Wszystko co pisze to fikcja literacka która nie ma nic wspólnego z rzeczywistością, historię opisywane na forum to moje sny.
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Zasłonili alkohol na stacjach paliw. Testy zakończone, Orlen nie dołączył

Sposób prezentacji alkoholu w sklepach ma realny wpływ na sprzedaż - wnioski z pilotażu prowadzonego na przełomie stycznia i lutego na trzech stacjach benzynowych w Polsce są jednoznaczne. Do inicjatywy nie dołączył Orlen, który ma swoje stanowisko w tej sprawie. Podobnie jak sieć sklepów z alkoholem Duży Ben.

Farmaceuta skazany za pomoc w produkcji narkotyków

Właściciel apteki został skazany na 3,5 roku więzienia za sprzedaż leków służących do produkcji metaamfetaminy i pomoc w jej wytworzeniu. W produkcji i handlu nie działał sam. Według prokuratury leki posłużyły do produkcji narkotyków o wartości niemal 7,5 miliona złotych.

Koniec ery alkomatów. W polskich firmach zaczyna się era narkotestów

Kilkanaście lat temu problem używek w miejscu pracy kojarzył się niemal wyłącznie z alkoholem. Kontrola trzeźwości, alkomaty, procedury odsuwania pracownika od obowiązków – to wszystko zamieniło się w standard w wielu branżach. Dziś jednak punkt ciężkości wyraźnie się przesunął. Coraz częściej mówi się nie o alkoholu, lecz o narkotykach i innych substancjach psychoaktywnych. Wydaje się, że ta zmiana nie jest przypadkowa, ale wpisuje się w szerszy trend społeczny, szczególnie widoczny w młodszym pokoleniu.