Podchodne tryptaminy, które zostały rozbudowane przy pierścieniu w pozycji piątej – np. 5-MeO-DMT, bufotenina lub ibogaina.
  • 5133 / 922 / 0
NB-5-MeO-DALT_structure.png
N,N-diallylo-5-metoksytryptamino-1-mrówczan tert-butylu
(3'-[N,N-diallyloamino]etylo-5'-metoksyindol-1'-ylo)mrówczan 1,1-dimetyloetylu

Temat na reddicie.

https://www.reddit.com/r/researchchemic ... periences/

Malo info w sieci, ktoś probowal? Dostępne u pewnego V.

@surveilled Nie wiem czy odpowiednie miejsce dla tej tryptaminy jak coś to przeniesiesz.

Nie mam dostępu do kompa, zakładam temat ze smartfona więc jeśli nie ma wzoru to też możesz dodać, znajdziesz. Nie wiem również jaki CAS ani IUPAC dla tej substancji nie mogłem nigdzie znaleźć.

Edit: jeblem się, chyba to powinno być w N-podstawione.

@serotoninowyI to, i to. Przeniosę po prostu do tryptamin. Z
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Wszystko co pisze to fikcja literacka która nie ma nic wspólnego z rzeczywistością, historię opisywane na forum to moje sny.
Artykuły
Newsy
Narkotyki schował w atrapie Biblii. Wpadł po policyjnym pościgu

W trakcie ucieczki uszkodził swój pojazd, a badania wykazały, że mógł być pod wpływem alkoholu i narkotyków. W jego aucie policjanci znaleźli atrapę stylizowaną na Biblię z ukrytymi narkotykami, w tym mefedronem i kokainą. Mężczyzna trafił do policyjnego aresztu i usłyszał już zarzuty.

Narkofabryka w dawnej stadninie

Funkcjonariusze CBŚP i SG zlikwidowali w województwie śląskim nielegalne laboratorium narkotyków syntetycznych. Podczas realizacji zatrzymano na gorącym uczynku dwóch mężczyzn, a także zabezpieczono ponad 44 kilogramy gotowego narkotyku Alfa-PVP o czarnorynkowej wartości szacowanej na 3,5 mln zł oraz tysiące litrów substancji wykorzystywanych do jego produkcji.

CBZC uderza w narkobiznes. Zatrzymano 27 osób

Funkcjonariusze Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości zatrzymali 27 osób podejrzanych m.in. o wprowadzanie na terenie województwa opolskiego znacznych ilości środków odurzających i substancji psychotropowych. Z ustaleń śledczych wynika, że grupa zajmowała się dystrybucją marihuany oraz mefedronu, czerpiąc z tego procederu stałe korzyści majątkowe.