1 g koksu na bombę powiadasz. Aż bym Ci za sponsorował tematu do którego mam dojście, po wielu latach szukania, bo ciężko z koksem u nas, Prawdziwym koksem.
I czekałbym aż byś kurwa zaczął telefonować z telewizora albo kalkulatora po karetkę albo w zasadzie sam bym Ci wezwał od razu karawan. Nie pierdol pan
Po niecałej setce kokainy, której pewnie w nosie nie miałeś skoro twierdzisz że gieta na bombkę zarzucasz (a nawet więcej
Trubadurych, dużych, durów, trubadórow, turba duży
https://youtu.be/1VslUOjZqoc
Ja już kilka lat siedzę w mefie ale ostatnio miałem okazję popróbować koko (400zl/g)
Nie będę się wypowiadał o czystości jednej i drugiej substancji bo nie wiem jaka była, ale po testach mogę stwierdzić które gdzie bym stosował:
mef- używam wraz z ziomkami w zamkniętym gronie, a to z powodu że nieraz lubimy jak nas kopnie i trochę wygnie mef, ale to właśnie w zamkniętym gronie, po mefie średnio jestem chętny żeby pośród ludzi chodzić (mam wrażanie że widać po mnie xd i że mnie ludzie obserwują)
koko- pierwszą dawkę trochę przesadziłem i też mnie wygięło że nie chciał bym nigdzie wychodzić, ale za drugim razem już delikatniejsze sniffy robiłem i muszę powiedzieć że inny efekt. Nie ryje głowy jak mef, chce się rozmawiać z ludźmi ale przede wszystkim chce się do nich wyjść, bez strachu że będziesz wyglądać jak ćpun.
Jedyny negatywny efekt po koko na drugi dzień bo mocny ból serca a tak to git
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Marihuana a demencja. Nowe badanie przyniosło zaskakujące wyniki
Marihuana w Norwegii — odrzucona reforma i to, co zrobiły sądy
Norwegia odrzuciła dekryminalizację w parlamencie, a rok później jej Sąd Najwyższy w praktyce złagodził karanie za posiadanie na własny użytek. To rzadki przypadek, w którym sądy poszły dalej niż ustawodawca.
Ekspert: Środki psychoaktywne zwiększają ryzyko schizofrenii
Specjaliści zauważają radykalny przyrost liczby pacjentów ze schizofrenią i innymi zaburzeniami psychotycznymi, wśród osób, które wcześniej przyjmowały środki psychoaktywne. Z dr hab. n. med. Pawłem Krukowem rozmawia Lilianna Kaczmarczyk.
Utylizacja medycznej marihuany w Krakowie. Urzędowe plomby i specjalny nadzór
Medyczna marihuana oraz leki zawierające środki odurzające i substancje psychotropowe nie mogą po prostu trafić do zwykłego kosza na śmieci.