Mają być butelki łychy...
21 grudnia 2022Aabzc pisze: Witam, do tej pory bralem kwetaplex xr, bardzo dlugo po nim spie nawet kilkanascie godzin. Poprosilem pania psychiatre zeby wypisala mi zwykly kwetaplex, myslicie ze to cos zmieni ? Ile dziala xr a ile zwykly ?
Kweta xr znacznie dłużej, prawie cały następny dzień
Mają być butelki łychy...
Ja po 0,5 godz. czułem działanie a sen przychodził po 1,5-2 godz.
Od roku dostałem dodatkowo 150xr, na początku myślałem że jest spoko, bo było. Na początku lekkie skutki uboczne i z czasem zniknęły. Samopoczucie na plus. Z czasem skutki uboczne zaczęły się nasilać, sytuacja życiowa również się trochę zjebała. Pracuje teraz w Holandii i zjechałem na święta. Postanowiłem odstawić sam te kwete o przedłużonym uwalnianiu. Tydzień temu wziąłem ostatni raz i stwierdziłem że jest spoko.
Skutki uboczne jeszcze są, mimowolne, delikatne ruchy nóg, samopoczucie na plus, nastrój jakby się lekko podniósł. Nie jest to mania czy hipo bo wewnątrz jestem spokojny i opanowany.
Hamowanie się kwetą o przedłużonym jest może spoko, ale to chyba tylko przy dość złym stanie, jak odstawka czegoś.
Nie wiem jeszcze jak będzie z napędem bo nie jest jakoś za wesoło. Mam nadzieję że jeszcze tydzień i ruszę trochę do przodu bo się lekko zastałem przez święta.
Jest ktoś kto odstawiał kwetę xr i jest w stanie mi napisać jak to się miało do samopoczucia i napędu w następnych dniach/tygodniach ?
Duża różnica jest w antagonizmie rec dopaminowych , miedzy 25-100.???
Ogólnie już to posiałem najefektywniejszy to lek nasenny . Jednak z tego względy ze już go biorę kilka lat , to czuje się uzależniony od niego .
2 tygodnie temu stwierdzałem że wypierdzielam wszystkie leki i nic mi nie trzeba . Długo nie wytrzymałem . Te nieprzespane noce to jest koszmar…
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
CBŚP zlikwidowało nielegalne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono ponad pół tony klofedronu
Skuteczne działania funkcjonariuszy Centralnego Biura Śledczego Policji doprowadziły do ujawnienia nielegalnej fabryki syntetycznych narkotyków na Dolnym Śląsku. Zatrzymano jedną osobę i zabezpieczono znaczne ilości wyjątkowo niebezpiecznej substancji.
Długie trzymanie dymu z marihuany – czy zwiększa fazę? Fakty o wchłanianiu THC
To widok znany z każdego filmu o stonerach i wielu imprez. Ktoś bierze potężnego bucha z bonga lub jointa. Zaciska usta, robi się czerwony na twarzy. Wierzy, że trzymanie dymu w płucach sprawi, że marihuana zadziała mocniej.
CBZC rozbija packzomatową dystrybucję
Współpraca policjantów z Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości i wydziału kryminalnego z Chełmna doprowadziła do zatrzymania 44-latka, który z wykorzystaniem paczkomatów, wysyłał do odbiorców paczki z narkotykami. Przy zatrzymanym funkcjonariusze zabezpieczyli znaczną ilość narkotyków i gotówkę. Mężczyzna trafił na 3 miesiące do aresztu.