Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 501 / 18 / 0
@Luk890 Ja brałem 3 antydepy i nie miałem zs a w ogóle zs jest bardzo ale to bardzo rzadkie.

Jakie leki bierzesz ?
  • 1613 / 258 / 0
Ja podobnie, nigdy ZS nie miałem chociaż brałem kiedyś jednocześnie 6 psychotropów w tym 4 antydepy. Teraz jestem na trzech plus lamotrygina. Na pewno nie raz czułem że mam za dużo serotoniny, na przykład jak mi gębę wyginało ale nic poważnego nie było nigdy.
  • 431 / 23 / 0
03 grudnia 2022PeTek89 pisze:
@Luk890 Ja brałem 3 antydepy i nie miałem zs a w ogóle zs jest bardzo ale to bardzo rzadkie.

Jakie leki bierzesz ?
Teraz biore arypirazol, za tydzien mam byc na wenli dodatkowo a za dwa bupropion dolaczyc.
  • 431 / 23 / 0
03 grudnia 2022PeTek89 pisze:

Jakie leki bierzesz ?
Teraz biore arypirazol, za tydzien mam byc na wenli dodatkowo a za dwa bupropion dolaczyc.

Ja bralem ostatnio arypirazol, lurazydon, bupropion, wenlaflaksyne i amisupiryd razem przez 3 dni...
  • 501 / 18 / 0
@Luk890 Czyli wszystko pobudzające - stymulujące . SNRI + Neroleptyk atypowy + NDRI .
To skutki uboczne a od tych leków nie dostaniesz ZS
  • 94 / 47 / 0
Zespół serotoninowy jest jak dobra gra naszej kadry. Podobno bywa możliwe, ale nikt nie widział. Brałem SNRI plus 2 SSRI i nic. Bardziej bałbym się o wątrobę, albo inne uboki. ZS występuje marginalnie.
  • 1613 / 258 / 0
@Chester23 ja też trochę bałem się o wątrobę, ale po około 2 latach brania kilku leków na raz i to często zmienianych, okresach chlania i rzadziej walenia fety wszystkie wyniki krwi wyszły w normie, wręcz lekarka stwierdziła że tylko pozazdrościć zwłaszcza z moim bagażem doświadczeń (dobre kilka lat totalnej narkomanii i szmacenia się czym popadnie). Nie wiem, może mam wyjątkowo silną wątrobę ale wydaje mi się że chodzi o to że jeśli wątroba jest zdrowa to tymi lekami raczej nie trzeba się martwić. Acha, no i mam już 40 lat, także ten.
  • 3455 / 557 / 2
W końcu dziś moja ulubiona substancja wenlafaksyna Bluefish xl. Dwie tabsy oral i teraz trzecia pokruszoną i sniff i zeszła mi całkowicie ta deprecha jak ja kocham ten stan jak tego depresyjnego myślenia nie czuję tylko stim.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 785 / 16 / 0
Co do wenli mogę dołożyć na natrectwaa i natłok myśli?
  • 3455 / 557 / 2
Z tego co słyszałem nie bardzo wenla na natręctwa.. Spróbuj paro.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Betel jest używany od co najmniej 4000 lat

Betel to po kofeinie, alkoholu i nikotynie najbardziej popularna używka na świecie. Jest używany od dawna i głęboko zakorzeniony w kulturze Azji. Chociaż żucie betelu wiąże się z zabarwieniem zębów, brak takie zabarwienia nie oznacza, że człowiek betelu nie żuł. Dlatego też stwierdzenie jego użycia w przeszłości wymaga specjalistycznych badań. Taki, jakich podjęli się naukowcy z Tajlandii, Australii i USA.

Farmaceuta skazany na 2 lata więzienia za nieumyślne doprowadzenie do śmierci

Sąd Najwyższy rozpatrywał niedawno wniosek o kasację wyroku, jaki wydano w sprawie farmaceuty, który miał nieumyślnie doprowadzić do śmierci kobiety. Z akt sprawy wynika, że wsypał zmarłej narkotyk do napoju, co doprowadziło do jej śmierci. Farmaceutę skazano na 2 lata pozbawienia wolności.

Bransoletka, która chroni przed „pigułką gwałtu”. Wynik w kilka sekund

Naukowcy z Portugalii i Hiszpanii opracowali papierową bransoletkę wyposażoną w miniaturowy czujnik, który w ciągu kilku sekund potrafi wykryć w napoju najczęściej stosowane substancje odurzające, m.in. GHB, skopolaminę, ketaminę czy metamfetaminę.