Dział poświęcony licznej grupie pochodnych katynonu, oraz jemu samemu. Podstawą ich budowy jest 2-amino-1-arylopropan-1-on.
Więcej informacji: Beta-ketony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 4326 / 700 / 2117
@Gekonik00 na początek zajmij głowę czymś innym. Masz jakieś hobby, które może Ci zabrać myśli gdzieś indziej? Na niektórych bardzo dobrze działa sport, siłownia, bieganie, długie spacery z kijkami. Może to dobry kierunek. Początkowo zabiera myśli i pozwala zapominać.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 3 / 2 / 0
Hej. Ciekawi mnie, jakie mieliście fizyczne skutki brania tego gówna. Typu rozwalone śluzówki, straszne odwodnienie, popękane usta (to u mnie), ból zębów... Coś nietypowego jeszcze?
  • 1 / 2 / 0
@cherrybomb95 Może zacznijmy od tego jaki mam staż narkotykowy. Mam 23 lata. W ciągu 5 lat przerobiłem około
-15 gram fety
-2 gramy koksu
-4 i pół piguły
-3 gramy kryształu
Jestem narkotykowym amatorem w porównaniu do niektórych osób z tego forum :) Jestem hipochondrykiem, mam nerwicę lękową, nerwicę natręctw, depresję. Nie biorę żadnych narkotyków od roku. Jeśli chodzi o skutki, które przeminęły oraz które mam do dzisiaj to (praktycznie wszystkie pojawiły się po spożyciu 3 gram kryształu przez okres 6 miesięcy, więc postanowiłem to rzucić w cholere):
- Dziwne jazdy z sercem, kłucie, wrażenie jakby przyśpieszało i zwalniało (po kilku miesiącach ustąpiło) (ciśnienie mam dobre 120/80 puls 60-80)
- Gdy idę spać i w pokoju jest cicho, położę głowę na poduszkę to czuję bicie swojego serca (czy ktoś tak ma ?)
- Wysypka na prawej dłoni,
- Rany w nosie, które się odnawiają co jakiś czas
- Bóle całych łuków zębowych, po jednym melanżu kawałek zęba o długości 1mm się ukruszył. Zęby mam wszystkie.
- Byłem bardzo strachliwy, jak ktoś na przykład wychodził z innego pokoju albo puknął mnie w ramie to bardzo się straszyłem. (minęło)
- Mikro tiki głową (minęły po około 6 miesiącach)
- Rozchwiane górne zęby (jedynki), wyczuwalne jest to tylko jak przejadę po zębach językiem, gdy ich dotykam palcem to się nie ruszają. (czy ktoś coś takiego ma?)
- Problemy z żołądkiem przez 3 miesiące. Gdy cokolwiek zjadłem bolał mnie brzuch żołądek. (minęło)
- Kłucie w jelitach, minęło po spożyciu dużych ilości probiotyków.
- Problemy z wymawianiem ś,r,ź itd. Wydaje mi się że jest to na tle nerwowym. W jeden dzień nie mam żadnego problemu, a w inny jest tragedia.
- Problemy z pamięcią ( poprawiło się)
- Trzaski/strzelanie w uszach przy przy przełykaniu śliny (czy ktoś tak ma lub miał ?)
- Piszczenie w uszach (przeszło po 3 miesiącach)
- Drętwienie rąk w nocy (uszkodzony układ nerwowy). Rok temu bardzo mi to doskwierało, budziłem się w nocy żeby rozprostować ręce. Teraz również drętwieją ale w bardzo małym stopniu.

Jak wyżej wspomniałem wszystko pojawiło się po spożyciu 3 gram kryształu w okresie 6 miesięcy. Po klasycznych narkotykach nigdy nie odczuwałem skutków ubocznych. Nie bierzcie kryształu, to największe gówno :))
Ostatnio zmieniony 23 listopada 2022 przez CedrikGrigorry, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 491 / 62 / 0
16 listopada 2022Gekonik00 pisze:
Macie jakieś porady jak temu przeciwdziałać? Jakieś lekarstwa, suplementacja, ćwiczenia?
spróbuj zimnego prysznicu - powinien pobudzić, a do tego znacznie zwiększa poziom dopaminy.
  • 5113 / 886 / 0
CedrikGrigorry.
Masz mocna nasilona nerwice ze nawet rzuca się na zmysły dotyku. Te ruszające się zeby pod dotykiem języka czy zatrzymujące się serce.
Większość z opisanych to nerwicowe objawy i niestety większość to jest wkrętka lub coś na co wcześniej nie zwracałeś uwagi a teraz zaczęło przeszkadzać.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 232 / 108 / 0
Najgorsxym skutkiem zazywania legit mefa jest to, ze napierdalasz nienpatrzac absolutnie na nic. W pracy, w polowie shu, wszedzie, zawsze i nawet ci nie przyjdzie do glowy ze coa jest nie tak.

A ludzie widzą.... I zapamiętują.
<Static>
https://www.youtube.com/watch?v=c7zN-D5vg7c
  • 925 / 166 / 0
Witam. Minął tydzień po jedzeniu i mam problem z dużą sennością. Śpię po 9-10 godzin i dalej chodzę jakiś zmulony. Przestałem trenować, bo po prostu nie chce mi się i nie mam siły xD Co mogę zrobić żeby jakoś poprawić swój stan?
Przez to cholerne forum boję się wypić piwo, walnąć kreskę i zwalić konia xD
  • 232 / 108 / 0
"co zrobic zeby mi sie zachciało?" Hehe ;)

Trzeba przez siłę... Nikt nie mowil ze bedzie kolorowo. Ja zawsze polecam leniwym/kondycyjnym wrakom nawyk codziennego, 5minotowego biegania od razu po przebudzeniu. 2-3 tygodnie zmuszania sie do tej czynnosci i gwarantuje poprawe samopoczucia. A to tylko 5 minut!

Aha i wychodzę tez z zalozenia ze jezeli organizm domaga sie snu, to trzeba mu dac sen. Nie widze w spaniu niczego złego.
<Static>
https://www.youtube.com/watch?v=c7zN-D5vg7c
  • 925 / 166 / 0
@statyczny , chodzi o to że ja nigdy tak długo nie śpię xD no ale może rzeczywiście organizm domaga się snu przez męczenie się z kryształem co pewnie jeszcze zalega we krwi. Kiedyś, kiedyś co się konsumowało częściej też takie spanie było dla mnie normalne i to nie było życie, a wegetacja :D
Przez to cholerne forum boję się wypić piwo, walnąć kreskę i zwalić konia xD
  • 605 / 89 / 0
16 listopada 2022IGotHigh909 pisze:
@Gekonik00 na początek zajmij głowę czymś innym. Masz jakieś hobby, które może Ci zabrać myśli gdzieś indziej? Na niektórych bardzo dobrze działa sport, siłownia, bieganie, długie spacery z kijkami. Może to dobry kierunek.
To NA PEWNO dobry kierunek ;)
Nawet jeśli na początku cholernie się nie chce, to warto spróbować. Jak nie bieganie, to rower. Może adopcja zwierzaka, jeśli bardzo je kochacie i lubicie pomagać. Mnie obecność zwierząt bardzo pomaga. Chyba, że już z góry zakładacie, że to zwierzę będzie przez Was cierpiało i nie jesteście w stanie się poświęcić... to może faktycznie LEPIEJ NIE.
LUBIĘ GRZEŚKI CZEKOLADOWE.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Bezzałogowa łódź z internetem od Muska. Kartele coraz bardziej „smart”

Kolumbijskie służby wiele już widziały, ale ich ostatnie odkrycie zaskoczyło nawet weteranów walki z kartelami narkotykowymi. Marynarka wojenna tego kraju po raz pierwszy zatrzymała półzanurzalną, zdalnie sterowaną łódź do przemytu narkotyków. Jednostka była połączona z internetem przez system Starlink należący do Elona Muska.

Kurier Uber Eats myślał, że wiezie burrito. W środku była marihuana

Wyobraź sobie, że realizujesz zwykłe zamówienie jako kurier. Odbierasz paczkę z jedzeniem i ruszasz w drogę. Nagle czujesz dziwny, bardzo intensywny zapach marihuany. Dokładnie to spotkało kuriera Uber Eats w New Jersey, który zamiast meksykańskiego przysmaku, nieświadomie transportował zioło.

W miesiąc zarabiają milion złotych. Gangi porzucają narkotyki dla papierosów

Gangi znowu wchodzą w papierosy, znowu jest to żyła złota, a ryzyko dużo mniejsze niż przy handlu narkotykami - donosi we wtorek "Gazeta Wyborcza". W miesiąc bez żadnego problemu zarabiają milion złotych.