Dlatego również napisałem żeby posmakować, wtedy byście poczuli metaliczny smak, zdarzało się wielokrotnie jak mieszkałem jeszcze kiedyś na Poznaniu i brałem z ulicy (pare lat temu). Cukier również dosypują, chociaż szczęsciej zdarzał mi się piasek w topach.
Holendra niesposób pomylić strasznie jasnawy nieduży jasnozielony top z brązowawo żółtym meszkiem.
Czasem można trafić na zupełnie nieklepiący ciemnozielony top cbd co wyglądem w ogóle nie różni się od Niemca a w ogóle nie klepie.
Jedynym sposobem na sprawdzenie topu innego od łatwo rozpoznawalnego Holendra jest zapalenie kawałka w lufce...
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
Pomijajac te aspekty to sprowadzalo sie ostatecznie do tego ile trzeba wypalic zeby osiagnac pozadany stan . Lepszy towar jest zazwyczaj mocniejszy i trzeba go mniej . Slabszym skunem tez sie zjarasz jesli zuzyjesz wiecej .
Te historie o muchozolu , lakierze do wlosow , piasku czy co tam jeszcze ...
Mozna natrafic na CBD (aktualne) albo maczany (lata temu na festiwalu pokaralo kolege) , z tym sie jednak bardzo latwo polapac
Jak poznac ? Empirycznie - trzeba sprobowac , niestety nie ma innego niezawodnego sposobu
Rośliny może i pachną, jedne mocno drugie słabo, ale jeśli zioło jest np. po wodnym curringu to może być zajebiste, zbite, full natural, 30% THC a nie będzie pachniało WCALE. Ogólnie zapach suszu to tylko jedna z cech, która może ale nie musi świadczyć o jakości. Wiadomo, to jest coś dziwnego kiedy zioło nie pachnie, większość z nas pewnie lubi mocny aromat, ale sam kiedyś lubiłem zrobić sobie kilka bezzapachowych bubek na specjalne okazje, i to zioło nie było w niczym gorsze od zwykłego.
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Kartele przemycają narkotyki na statkach z chorym i martwym bydłem
Kartele narkotykowe wykorzystują statki wypełnione chorym i padłym bydłem do przemytu ogromnych ilości kokainy trafiającej ostatecznie do Europy – informuje „The Telegraph”, powołując się na źródła wywiadowcze.
Fatalna pomyłka - myślał, że to klienci i wręczył narkotyki nieumundurowanym policjantom
Policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie zatrzymali mężczyznę, który podczas kontroli klatki schodowej… sam podał funkcjonariuszowi woreczek z suszem roślinnym. Interwencja doprowadziła do zabezpieczenia większej ilości narkotyków.
Złagodzony wyrok za przemyt narkotyków. „To od pana zależy, czy skorzysta z tej szansy”
Półtora roku więzienia za przemyt trzech kilogramów narkotyków z Holandii do Polski. W kwietniu tego roku w mieszkaniu Tomasza M. z Lęborka znaleziono duże ilości różnego rodzaju środków odurzających. Sąd Okręgowy w Słupsku zdecydował się na złagodzenie kary dla 37-latka.