Restrykcyjne kontrole są w obu Państwach — w sumie we wszystkich, jak Cię złapią. Określ się bardziej, to Ci powiem co i jak, bo przez wiele granicznych Państw przejeżdżałem, to mam doświadczenie (nie z przewozem, ale samym przejazdem) w Kanadzie też byłem.
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
Na lotniskach chodzą psy, które mają tak silny zmysł węchu, że dla nich taki topek nie zapakowany hermetycznie będzie bardzo intensywnie pachniał. Nawet w kawie. Po drugie służby na lotnisku są szkolone w czytaniu mowy ciała. Na pewno będziesz się stresować i wychacza Cie z kolejki.
Jak kiedyś zgubił mi się bagaż i odbierałem tydzień później na lotnisku, to byłem zestresowany całymi procedurami, od razu wzięli mnie na kontrolę bo podejrzanie wyglądałem jakbym stresował się przewożeniem czegoś.
We Francji jest całkowity zakaz mj i pilnują restrykcyjnie tego.
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Kartele przemycają narkotyki na statkach z chorym i martwym bydłem
Kartele narkotykowe wykorzystują statki wypełnione chorym i padłym bydłem do przemytu ogromnych ilości kokainy trafiającej ostatecznie do Europy – informuje „The Telegraph”, powołując się na źródła wywiadowcze.
Fatalna pomyłka - myślał, że to klienci i wręczył narkotyki nieumundurowanym policjantom
Policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie zatrzymali mężczyznę, który podczas kontroli klatki schodowej… sam podał funkcjonariuszowi woreczek z suszem roślinnym. Interwencja doprowadziła do zabezpieczenia większej ilości narkotyków.
Złagodzony wyrok za przemyt narkotyków. „To od pana zależy, czy skorzysta z tej szansy”
Półtora roku więzienia za przemyt trzech kilogramów narkotyków z Holandii do Polski. W kwietniu tego roku w mieszkaniu Tomasza M. z Lęborka znaleziono duże ilości różnego rodzaju środków odurzających. Sąd Okręgowy w Słupsku zdecydował się na złagodzenie kary dla 37-latka.