Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1066 / 158 / 0
Ja mam zawsze tę samą fetke. Jak dostaje od chłopa to jest mokra i plastyczna, śmierdzi trochę alkoholem, i fetą. Wystarczy że te kuleczkę położę na kartce papieru i po 15-30 minutach w pokojowej temperaturze robi się normalny proszek leciutko wilgotny rozwalam karta na płasko potem zdrapuje i jest super suchy proszek i pachnie jak normalna feta. Działanie też książkowe po jednej dużej 150 mg peak 2-3 godziny taki że włosy się jeżą ciarki na plecach i ogólnie taka moc, że.nie raz jak przesadzę to ręce się trzęsą. Po peaku libido wypierdalaj w kosmos czuć bardzo mocne działanie które utrzymuje się kolejne 4 godziny i potem bezsenność występuje

Rano jak wstanę z wegetacji to zjadam śniadanie pije kakao i czuję się dobrze.

Nie znam się ale to chyba jest lewoskrętna z dodatkiem kofeiny.

P.s wolę to niż ketony po których jestem struty, umieram tydzień i hujostwo uzależnia jak ja pierdole. A taka fetka robi robotę i nie tyra aż tak organizmu
PRAWDA :heart: :old: MIŁOŚĆ :old: :heart: MUZYKA :heart: :old:
  • 12 / 2 / 0
Kurde, chciałbym się czuć tak jak ty, a mnie to klepnie na 10 min chwila potem sztuczne pobudzenie i nic, porażka....
  • 1066 / 158 / 0
To lepiej odpuść sobie, cholera wie co to jest, znając życie to kofeina lol.

Miałem takich asów w pracy co się chwalili że potrafią dziennie zajebać 8-10 gram speeda rotfl. Mówię przynieś mi pokaż. Zajebałem krechę od razu czułem że to 95 % kofeina. Tego ich gówna wciągałem 1000 mg i przez parę godzin i ledwo ledwo czułem jakaś kpina. Oczywiscie walili to małolaci po 19-20 lat ;p
PRAWDA :heart: :old: MIŁOŚĆ :old: :heart: MUZYKA :heart: :old:
  • 4480 / 712 / 2198
@Kazek95 proponowałbym, jeżeli nadal chcesz zażywać, poszukać innego źródła, bo niemożliwe jest, abyś tak reagował na amfetaminę. 10 minut? To chyba mikroskopijne ilości musiałbyś wciągać.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 12 / 2 / 0
Też tak myślę, nie chce mi się wciągać tego gówna i tak nie klepie. Porażka
  • 932 / 169 / 0
kofeina pewnie xD ja też parę razy miałem temat z kofeiną i przypadkowo kiedyś pogryzłem tabletkę z kofeiną i już wiedziałem skąd ten charakterystyczny zapaszek :D
Przez to cholerne forum boję się wypić piwo, walnąć kreskę i zwalić konia xD
  • 3455 / 565 / 2
Ja mam czystą amfetaminę racemat 80sięcio procentowy. Bania jest konkretna mega euforia przy wejściu trzyma z 45 minut ta euforia i potem już zwykły spid przez osiem godzin kopie fest za fest mam tego 140 gram w lodówce mocarny spid za mocny.

Jadę w sobotę do kumpla dilera po zwykły spid 30sto procentowy z domieszką kofeiny żeby zjeść coś w ten deseń spokojny zwykły kopany rzeniony spid osiedlowy z kofeiną a nie czyścioch mocar po którym mega schizy na zwale wchodzą chcę specjalnie coś słabszego.
12 października 2022eiffel65 pisze:
To lepiej odpuść sobie, cholera wie co to jest, znając życie to kofeina lol.

Miałem takich asów w pracy co się chwalili że potrafią dziennie zajebać 8-10 gram speeda rotfl. Mówię przynieś mi pokaż. Zajebałem krechę od razu czułem że to 95 % kofeina. Tego ich gówna wciągałem 1000 mg i przez parę godzin i ledwo ledwo czułem jakaś kpina. Oczywiscie walili to małolaci po 19-20 lat ;p
Tak. Jeżeli amfetamina jest dobrze przekopana i przerzeniona to może mieć jej zawartość nawet jedynie do 12stu procent co odpowiada ośmiu gramom zjedzonym przez noc na jednej posiadówie bo jak amfa jest kopana osiedlówa rzeniona z mąką i kofeiną jest po prostu słaba i można zjeść pięć osiem gram samemu przez nockę.

Ja mam 80% racemat prosto od znajomego chemika robi taką czystą że to jest poezja i tak na szczurku sniffem nosem 50 mg w jedną i 50mg w drugą dziurkę dzielone na wadze żyletką co do mikrograma żeby nie przedobrzyć trzyma mnie 8 godzin czystej spidowej bani.

Heh jakbym tak do strzykawki zaciągnął dwa gramy tego racematu to wstrzyknięte zabiłoby Cię w minutę xD
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 88 / 11 / 0
Niemożliwe ja miałem taki temat co jak walnąłem 2 tyci kreski nawet wstawiałem zdjęcie niedawno to musiałem się położyć 2h na łóżku bo mi tak serce napierdalało że masakra.Miałem tego 5g nie zjadłbym tego przez 1 noc po za tym mało tego wziąłem przez 2 dni i prawie przedawkowałem.A schizy na zwale popierdolone miałem stymulanty nie są dla mnie nie moje klimaty.
Jak już dostajecie takie gówno to szanujcie się i nie bierzcie tego.
Uwaga! Użytkownik Jarandos77 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2532 / 602 / 0
Nie kminie.Masz 140g skurwysynskiego sztosa i idziesz po sebiksówke? A nie możesz po prostu zajebac mniej,albo sam sobie to z czymś wymieszać?
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4480 / 712 / 2198
@Mefistofeles1945 faktycznie, nie lepiej zrobić samemu mieszankę i zbić moc, niż latać po sebixach i kupować kolejne? No, chyba że nie wiesz, jak to zrobić.

@Atropolamine być może po prostu mu się nie chcę, stąd leci do ziomka po sebixowy towar. ;)
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)

Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty

>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.