Widzę, że ostatnie posty są z 2017.
Więc teraz w Wielkopolsce cena za 1 gr to około 70 zł, a nawet jak masz znajomości możesz dostać za 50.
Powód: scalam
w WWA gram to 2paki.
Towar w postaci dużych brył kryształów.
Spokój że mam czysty towar żadnych "ulepszeń "
Problem mam tylko że jak biorę 5gr, nie obniża ceny tylko liczy po 70zł ,mówił że przy 10gr dopiero mogę liczyć na obniżkę.
Ale naprawdę uwielbiam Kryształ, w porównaniu do zwykłej amfy niebo a ziemia próbowałem wszystkich dragów stymulantów, alfa ,mefedron MDMA 3mmc 4cmc i mogę tak wymieniać i nic nie działa tak fantastycznie jak piko.
I najlepsze że przez czystość, musiał bym być frajerem totalnym ,brać dalej amfe za 40zł gram czystość ponoć na dzień dzisiejszy spadła poniżej 15%
Czyli 3 kreski i po zabawie na jednym gięcie.
A 1 giet Methy na 12 razy około.
Dolny Śląsk.
Ceny 50 czy 70 są aż ciężkie do uwierzenia.
dodam, że znam kilka źródeł i ceny wszędzie takie same - wielkopolska
PS czy jest jakakolwiek opcja, żeby szybko poznać co się kupiło i co się je?
chociaż, wydaję mi się, że w odpowiednim towarzystwie idzie znaleźć cos fajnego
może popytaj jakichś na pozór kumatych, jak nie to zaopatrzyłbym się na Twoim miejscu w mieście obok czy coś, nie widze innego wyjścia
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Flara wyniuchała narkotyki. Były ukryte w paczce
Ponad pół kilograma amfetaminy przechwycili funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego podczas rutynowej kontroli przesyłek w sortowni w Pruszczu Gdańskim. Narkotyki ukryte w paczce zostały wykryte dzięki czujności psa służbowego Flara.
Psylocybina połączona z treningiem uważności łagodzi depresję wśród pracowników ochrony zdrowia
Badanie przeprowadzone przez Huntsman Mental Health Institute przy Uniwersytecie Utah wykazało, że pracownicy ochrony zdrowia zmagający się z depresją i wypaleniem zawodowym, doświadczyli znaczącej poprawy po terapii łączącej psylocybinę z programem mindfulness.
"Zielone kliniki" w Polsce do likwidacji. Chcą zmian przepisów ws. marihuany
Do Ministerstwa Zdrowia skierowano pismo z prośbą o niezbędne działania dotyczące zasad ordynacji produktów leczniczych z konopi innych niż włókniste. - Projektowane przepisy stanowią odpowiedź na obserwowany w praktyce proceder komercjalizacji procederu ordynacji produktów konopnych poprzez masowe powstawanie tzw. zielonych klinik - wskazał petytor.