Na mnie bro dział 6mg tak samo jak 1mg xana,
Tak więc 12mg broma odpowiednik 2 mg klonb,
Zalecam 12-16 mg max.
Skoro @absuluteToughness twierdzi, że ma tolerkę na 2 mg klona, to celowałem w ciut większy odpowiednik.
Jest jednak jeden przelicznik, który mówi dokładnie to co pan wyżej, czyli 6 mg bromka = 1 mg alpry/klona, 15 mg diazepamu, więc można dostać pierdolca przez to niedoszacowanie w przeliczeniach.
Najlepiej kierować się doświadczeniem, którego w tym przypadku nie mam, warto też pamiętać o osobniczych różnicach w odbiorze benzo, gdzie jednego 2 mg klona poskłada, a drugi nawet nie ziewnie.
Mój magik powiedział, że bromazepam ma bardzo zbliżony profil działania do alpry, tylko dłużej działa.
Przy twojej tolerancji @absuluteToughness jednak śmiało wrzuciłbym trzy szóstki, filmu ci nie urwie.
serio, mam duży problem z lękiem społecznym i miałem nadzieje, że to pomoze w mniejszych dawkach, no ale...
08 października 2022mietowy3 pisze: Klon plus alko taka fajna faza? Jakie ilości?
Rano zarzuce 12mg i zobacze jak bedzie działało. Czytalem nawet o jakiejs euforii. Moze z metylofenidatem by sie dobrze zgrało, nie wiem.
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Kolejny akt oskarżenia w sprawie przemytu 2 ton marihuany ukrytej w konstrukcji mostu
Jest kolejny akt oskarżenia w sprawie zorganizowanej grupy przestępczej, która w imitacji stalowej konstrukcji mostu przemyciła z Hiszpanii do Polski 2 tony marihuany. Śledztwo w tej sprawie prowadzi Prokuratura Regionalna w Gdańsku. Tym razem przed sądem stanie Radosław Rz., ps. „Zeszyt”. Odpowie za przemyt ponad 900 kilogramów środków odurzających.
Zapomniał o marihuanie ukrytej w drewnianym wychodku
Płońscy kryminalni nie spodziewali się znaleźć narkotyki w takim miejscu. 25-latek z gminy Glinojeck postanowił ukryć torbę z marihuaną w drewnianym wychodku za domem. Z czasem o swoim „składzie” zapomniał, ale pamięć odświeżyli mu funkcjonariusze, którzy przyjechali z niezapowiedzianą wizytą. Mężczyzna usłyszał zarzut posiadania narkotyków, a wkrótce może usłyszeć kolejne.
Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków
Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.