Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
Działanie się nie zmieniło, czysty stim, bardzo aktywna substancja. Po 10mg działa wyraźnie, po 15 już jest mocno. Zasnąć da się po jakichś 5h. A no i mocno przeczyszcza.
Jestem właśnie w ciągu już 5 dzień, nie.Dopiero gdy napisałam ze coś jest nie B tak, zostałam poinformowana ze to coś innego, przez co snify były częste i spore. nogi same mi latają na prawo i lewo, zeby i język to nawet nie wspomnę, nie jestem w stanie się wysłowić i ogólnie okropnie
Powód: scalam
Dobre w małej dawce do pracy. To się bierze jakieś 8mg odmierzone.
W większych dawkach dla fanów "specyficznych" doznań.
Dla mnie to pod sadyzm podchodzi.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
28 maja 2022rosa1 pisze: Jestem właśnie w ciągu już 5 dzień, nie.Dopiero gdy napisałam ze coś jest nie B tak, zostałam poinformowana ze to coś innego, przez co snify były częste i spore. nogi same mi latają na prawo i lewo, zeby i język to nawet nie wspomnę, nie jestem w stanie się wysłowić i ogólnie okropnie
proszę mniej agresywnie i bez niepotrzebnych zaczepek - ss
28 maja 2022rosa1 pisze: Wzielam to pierwszy raz niedoinformowana co to, myślałam ze zwykły kamyk, mam 4 dzień ciągu, jeat okropnie, nie wiem co robic
Jestem właśnie w ciągu już 5 dzień, nie.Dopiero gdy napisałam ze coś jest nie B tak, zostałam poinformowana ze to coś innego, przez co snify były częste i spore. nogi same mi latają na prawo i lewo, zeby i język to nawet nie wspomnę, nie jestem w stanie się wysłowić i ogólnie okropnie
Wrzucę Ci krótki cytat z pierwszej strony.
MD-PHP dla mnie to szatan i godny następca Królowej a-pvp. Na pierwszy raz nie doceniłem tej substancji i sypnąłem na oko jakieś 50 mg.
Wyklepało ostro, może i bardziej niż alfa, szybki wjazd, nieogar, zdjęcie koszulki bo ogromny przyplyw gorąca. Takie rzeczy.
Ale jestem stimiarzem więc spodobało mi się to :D
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Jak wygląda Luksemburg 2 lata po dekryminalizacji marihuany? Bilans zysków i strat
Kiedy myślimy o luźnym podejściu do marihuany w Europie, przed oczami stają nam holenderskie Coffee Shopy lub portugalska dekryminalizacja. Jednak to Malta i Luksemburg dokonały prawdziwego przełomu legislacyjnego. Latem 2023 roku Luksemburg stał się drugim krajem UE, który oficjalnie wpisał prawo do uprawy konopi w ustawy.
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń
Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów
Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.