A życie jest dużo bardziej złożone niż wizyta w kinie, nigdy nie wiesz co czeka za rogiem i co przyniesie nowy dzień. Może coś dobrego, może coś złego - ale uważam, że każde doświadczenie jest warte i można coś z niego wyciągnąć, kwestia jak do tego podchodzisz.
Każdy widzi każdą sytuację inaczej
Jeden mając 30k długu się w nim zatraci
Drugi nająć 100k będzie optymista że ma tylko tyle
Trzeci ma w dupie wszystko i reż żyje
Ja podchodzę do życia twardo, realistycznie i stwierdzam że nie warto żyć dla gówna, które jest i będzie
Nie jestem pesymistą a realistą i stwierdzam że mi akurat nie warto żyć bo po chuj ?
Tonąć w bagnie można sobie oszczędzić gówna w ryju i skończyć seans
Ja jeszcze z dwa/trzy lata temu totalnie nie uwierzyłbym, że coś takiego wypisuje. A jednak. Wpierdalam dalej popcorn i nie jest źle. Życie jest dynamiczne
Po prostu się nie udało.
Popełnić samobójstwo trzeba na trzeźwo chyba...
Mam sto pomysłów na śmierć, ale ani jednego na życie.
Nie chce mi się. Jestem tym zmęczony.
Przeżyłem kliniczna, więc się nie boje.
Śmierci się nie boje, lecz samego "procesu" umierania.
Myślę, że gdybym był zdecydowany, to nie miałbym problemów ze skutecznym odebraniem sobie życia.
Mam nadzieje, że sobie poukładasz sprawy. Szczerze.
Moim zdaniem każdy ma swoje cierpienie jako zonk i odmowa wstępu do raju bez tego cierpienia.
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.