Nie wiem, czy nadal trwa, ale kiedyś był boom na piwa leżakowane w beczkach po alkoholach - np. whisky.
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
15 września 2022niewiemczyistnieje pisze: a ja wczoraj bawiłam się z piwem Trybunał, ale bardzo smaczne, chociaż jeśli smakuje mi piwo fox mocne 9%, to ta opinia może być nierzetelna :D
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
Trybunał miał kiedyś (okolice 2014-2015) bardzo dobre Trójsłodowe. Takie słodkie, chyba mętne i dość treściwe. Polecam.
A z takich klasyków polecam Amber Koźlak. Nie jest to nic nadzwyczajnego, ale najlepszy koźlak jaki piłem. Akurat idzie dobra pora roku na koźlaki, to sobie przypomnę. Ma niesamowity, rubinowy kolor i wspaniały, tostowy posmak.
16 września 2022IGotHigh909 pisze: To na serio jest dobre piwo? Właśnie sprawdziłem i po wyglądzie butelki przypomina mi najgorszy sort niemieckich piw, którymi kiedyś mnie znajomy poczęstował. Wypiłem jedno, reszta wylądowała w koszu. Butelka i cena 3 pln za browar średnio zachęca. Serio to dobre jest, czy po prostu macie tak ciulowy gust?![]()
![]()
![]()
a, już doczytałem co ;)
Mam obiekcje do tego typu butelek oraz pilsów, bo kiedyś kupiłem jakiegoś browara u Niemca za jakieś 2,99 i był paskudny, nie pamiętam dokładnie nazwy, ale był obrzydliwy, myślałem, że zwymiotuje. 3 kupiłem, 1 wypiłem, dwa wyjebałem do śmietnika.
etanol wyrzucać do kosza... Ech, to jest dopiero rozpusta!
Osobiście długo siedzę w handlu takim i innym, to jak coś jest przestrzelone, to biorę na siebie, albo rozdaję tym, co nie mają. alko to zazwyczaj wypijam sam. Pamiętam jednak sytuację z Lechem Shandy przeterminowanym. Czteropaczek akurat się trafił. Popijałem sobie puszkę za puszką. Piwo po terminie to u mnie nie nowość, swego czasu, codzienność. Rozbolał mnie jednak brzuch po tym napoju, miałem wrażenie, że to dodatki smakowe zmieniły swoje walory po przekroczeniu daty do spożycia. Przechowywane w ciemnym, suchym i zimnym miejscu, a jednak. Pamiętam, że wypiłem kolejne 4 browarki, tym razem już w terminie, żeby przestał boleć mnie brzunio. Podziałało.
16 września 2022IGotHigh909 pisze:
Mam obiekcje do tego typu butelek oraz pilsów, bo kiedyś kupiłem jakiegoś browara u Niemca za jakieś 2,99 i był paskudny, nie pamiętam dokładnie nazwy, ale był obrzydliwy, myślałem, że zwymiotuje. 3 kupiłem, 1 wypiłem, dwa wyjebałem do śmietnika.
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.
Rekordowe przejęcie kokainy. Narkotyki ukryte w soli
Hiszpańska policja przechwyciła na Atlantyku kontenerowiec z ładunkiem 9994 kilogramów kokainy ukrytej w soli. To rekordowa ilość przejęta na morzach. Operacja zorganizowana przez służby z kilku krajów zaowocowała także aresztowaniem 13 osób.