Dział dostępny bez rejestracji, co umożliwia zgłoszenie problemu w przypadku utraty dostępu do własnego konta. Przed napisaniem postu prosimy o przeczytanie wcześniejszych zgłoszeń i rozwiązań problemów, aby uniknąć powtórek.

Koniecznie również przeczytaj FAQ Hyperreala: https://narkopedia.org/FAQ:Hyperreal
ODPOWIEDZ
  • 1195 / 223 / 32
Sprawdziłem i też nie mogę.
Kto pisze, ten pamięta! Pisząc dla NeuroGroove.info nie tylko nie zapomnisz swoich doświadczeń z substancjami odmieniającymi świadomość, ale również powierzysz je pamięci tysięcy czytelników. Wiesz, co to oznacza? Pisz!
  • 895 / 10 / 120
Ja mogę, wlasnie sie zalogowałam. Musicie zatem bardziej dokładnie opisać problem, w ktorym momencie następuje i jak się objawia.
załoga [H] ----> złapać mnie można tylko na czacie w knajpie ----> unknown
  • 1195 / 223 / 32
Po kliknięciu zaloguj się nie loguje automatycznie tylko prosi o wbicie loginu i hasła, po podaniu i próbie zalogowania wyświetla komunikat o błędnym loginie lub haśle.
Kto pisze, ten pamięta! Pisząc dla NeuroGroove.info nie tylko nie zapomnisz swoich doświadczeń z substancjami odmieniającymi świadomość, ale również powierzysz je pamięci tysięcy czytelników. Wiesz, co to oznacza? Pisz!
  • 895 / 10 / 120
04 sierpnia 2021Klamm pisze:
Po kliknięciu zaloguj się nie loguje automatycznie tylko prosi o wbicie loginu i hasła, po podaniu i próbie zalogowania wyświetla komunikat o błędnym loginie lub haśle.
Od kilku miesięcy narkopedia loguje się przez hyperreal.one gdzie należy podać login i hasło identyczne jak na forum. Może to pomoże?
  • 1195 / 223 / 32
@unknown Nie loguje.
454d7f55dc
  • 895 / 10 / 120
OK, zatem dodaję do tymczasowo dość obszernej listy rzeczy popsutych :)
  • 390 / 95 / 2
Edytowałem narkopedię, pisząc o obecności kratomu w kulturze. Mój wpis od 2 tygodni nie został opublikowany. Uprzejmie zapytuję: z jakiego powodu?

== Obecność substancji / rośliny w dziełach kultury i dyskursie społecznym ==
O doświadczeniach związanych z zażywaniem kratomu opowiada piosenka "Thankful for Kratom" nagrana przez rapera Jordana Richarda, opublikowana w serwisie YouTube. Twórca opisuje Kratom jako remedium na silnie uzależniające środki opioidowe, których nadużywanie niemal doprowadziło go do śmierci. Raper zwraca się do Boga słowami: "W tej chwili, Boże, jestem wdzięczny za Kratom, taki szczęsliwy, że go stworzyłeś. Powiem Tobie, że nigdy nie zrezygnuję, trzymajmy się razem i nie pozwólmy go sobie nigdy odebrać". Piosenka jest oskarżeniem wymierzonym w amerykańską Agencję ds. Żywności i Leków, która pod naciskiem opinii publicznej została zmuszona do rezygnacji z próby przeforsowania postulatu delegalizacji kratomu
!מרנא תא
  • 895 / 10 / 120
Sorki, widać że ktoś zapomniał moderować. Zaraz to zbadamy.
  • 48 / 6 / 6
Edytowałem narkopedię, a dokładniej artykuł o oksykodonie oraz MDMA. Jaki jest średni czas oczekiwania na sprawdzenie zmian? Na edycję strony o MDMA czekam już parę miesięcy (edytowałem z innego konta)
w razie potrzeby proszę o kontakt prywatny
  • 4024 / 371 / 951
@zodwyk

Siema, właśnie oba zaakceptowałem. Ogromne sorry z mojej strony i zarazem sugestia: gdyby taka obsuwa się powtórzyła, puść do mnie PM i opierdol :)
Mądraś/mądryś? Weź coś upichć! - Kuchnia [H]yperreala
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Narkotyki w bloku rysunkowym dla dzieci. Z piłkarzami reprezentacji Polski na okładce

Wrocławskie służby znalazły je w paczkach kurierskich

Jest niebezpieczny jak alkohol i narkotyki. „Byliśmy zbyt zaślepieni”

Światowy Dzień Bez Telefonu Komórkowego obchodzony jest 15 lipca. Z tej okazji Instytut Spraw Obywatelskich wystosował list otwarty do rodziców, w którym przestrzega przed zgubnym wpływem tego urządzenia na dobrostan najmłodszych. „Smartfon uzależnia tak jak alkohol, papierosy czy kokaina” – wskazuje ISO.