Dyskusja na temat grzybów halucynogennych, m.in. łysiczki lancetowatej i muchomora czerwonego.
Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 15 / 9 / 0
Dwa tygodnie temu nadszedł czas na pierwszy zbiór z boxa. Najpierw pojawiły się dwa dryblasy, oba po trzydzieści gramów świeże. Uznałem to za znak iż są one przeznaczone dla mnie i małżonki. Ja za sobą mam niezliczoną ilość podróży na wszelakich psychodelikach, ona niewiele z czego grzyby były w niskich dawkach, około jednego grama.

Bracia zostali wysuszeni crack-dry, przyjęci na pusty żołądek cztery godziny po ostatnim posiłku, na który składała się wege paella oraz kefir. Pierwsze efekty nadeszły po około piętnastu minutach, po kolejnych dziesięciu znajdowałem się już w mentalnej psychodelicznej mamałydze. Co ciekawe, na tym się w moim przypadku skończyło. Małżonka obdarzona została potężnym doświadczeniem. Występowały w nim między innymi wszechobecne oczy i DMT jesters, którzy przejęli nawet nocne niebo.
Wiedziałem, że tego dnia moim zadaniem jest opieka. Wylądowaliśmy w hamaku, zapaliliśmy świece, z głośnika płynęła wspaniała muzyka Hit La Rosa. Po około dwóch godzinach zażyłem doustnie jedną tabletkę 2CB, na moje oko jakieś piętnaście miligramów. Po godzinie kolejną, małżonka również. Wtedy też pojawiły się efekty wizualne. Gdzieniegdzie wzorki, zmiany kształtu i wielkości obiektów. Postanowiliśmy przyjąć kolejną, w moim przypadku trzecią już porcję 2CB.
Świat zmienił się w psychodeliczną, fraktalną zupę. Jedynym stałym elementem były oczy mojej partnerki.
Przegadaliśmy trochę spraw, spojrzeliśmy na nie z innej strony.
Posiedzenie zakończyliśmy kilkoma lampkami wina oraz krokietami warzywnymi.
Samą podróż oceniam, w skali do dziesięciu, na dwadzieścia.
Następne dni były oczywiście bardzo przyjemne, gdzieś z tyłu duszy pojawił się wewnętrzny spokój.
Seks był wspaniały, zwłaszcza że małżonka w dzieciństwie była przez lata molestowana przez swojego ojca. Jednak po tej podróży jakby gdzieś to zostawiła za sobą, aż sama nie mogła się nadziwić jak niesamowicie się czuje podczas aktu.
W ten weekend mamy w planach powtórzyć sesję, tym razem po trzy lub więcej gramów suszonych grzybów. W asortymencie znajdują się jeszcze tabletki MDMA, 2CB, ketamina oraz marihuana.
  • 64 / 17 / 0
Kurde tak wyszło, że byłem teraz przez tydzien na benzo. Clonazepam 0,5mg/dzień. Szykuje mi się mała imprezka grzybowa na dniach więc właściwie ile minimum odczekać? MINIMUM.
  • 4 / 1 / 0
najlepiej z miesiąc, ale no ten tydzień, dwa to min. / moim zdaniem, jeśli się mylę proszę poprawić
  • 171 / 21 / 0
Omg miesiąc to wieczność! A ja chciałam dzisiaj zrobić lemontek :(
A benzo dzisiaj w ciągu dnia bralam. Ostatnią tabletke o 19 :(
Czy to po prostu spłyci fazę?
Próbowałam grzybow na razie 2 razy. Raczej "na oko'bo dopiero od wczoraj Mam wagę.
Za pierwszym razem vapowalam mj i grzyby mi zrobiły taka fajna fazę jak przy początkach palenia.
Za drugim byłam taka niespokojna, ale nie w emocjach tylko jakby nosiło mnie. Nie moglam sobie znaleźć miejsca itd
  • 64 / 17 / 0
Czekałem cierpliwie na sensowne info. Ja wiem, że "tydzień minimum" pomiędzy tripami, ale wiem też, że to nie do końca tak jak napisał kolega wyżej w kontekście benzo. Na zagranicznych grupach rozpisywali się powołując się na kalkulatory odnośnie schodzenia benzo z krwi. Spłyca fazę, pozbawia ją wizuali, ale to tyle. Z tego co udało mi się pozyskać to 48h bez benzo już da kopa tripowi. ALE liczyłem, że ktoś doświadczony wypunktuje co i czego się spodziewać :(
  • 3455 / 559 / 2
Oj biedaczku nikt Ci nie odpisał :(

Słuchaj mnie uważnie benzo to nie są zwykłe cukierki, one się utrzymują w mózgu tygodniami. Zrób sobie grzyby i zapij dużą ilością koka koli. Może pomóc w szybkim spłyceniu benzo.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 64 / 17 / 0
@Mefistofeles1945 heh, no ja sobie zdaję sprawę z czym się benzo je. W jakimś wątku kiedyś skrótowo opisałem swoją historię, a sięga ona kilku lat wstecz. Benzo to diabeł wcielony od którego uciekłem, a jednak po miesiącach wróciłem na tydzień [w małych dawkach] :) Stąd ta cała rozkmina. Benzo już nie ma, ale bardziej chodzi o jego wpływ na grzybobranie, które lada dzień będzie miało miejsce. Jeśli benzo utrzyma się we krwi i nie poczuję pełni mocy pana grzyba, to sobie daruję. Wolałem jednak usłyszeć kogoś, kto przeszedł podobny cykl.
  • 3455 / 559 / 2
@SteelSlade powiedz mi kiedy dokładnie zaczyna się sezon na grzybki halucynki??
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 64 / 17 / 0
ostatni clon 0,5mg wszedł 01.09. Mamy 04.09. Trip szykowany na 5-6.09.
  • 3455 / 559 / 2
No jest już po północy, 4 września. Ale posłuchaj mnie uważnie zapij mocno kolą te grzybki, klona trochę koka kolą zbijesz.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne

Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.

Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176

20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.

Medyczna marihuana legalna w Bośni. "Pod ścisłym nadzorem lekarzy"

Rada Ministrów Bośni i Hercegowiny podjęła w poniedziałek decyzję legalizującą używanie konopi indyjskich w celach medycznych - przekazał portal Klix.