Może w tym Fenixie smar osadza się na jakiś elementach poza ustnikiem?
31 sierpnia 2022GipsowaFigurka pisze: Cześć. Szczypior, jak długo używasz Fenixa? Ja już ze trzy lata... Nie wydaje Ci się, że jest... Przepalony? Pewnie coś sobie wkręcam, ale nie daje mi już takiej fazy jak na początku. Chociaż w sumie lufka i dżef też nie, więc może to jakaś tolerka albo stuff słabszy... W każdym razie mam wrażenie, że mój Fenix nie działa już tak dobrze jak na początku... Nawet smak jest jakby bardziej "przypalony":p
@jezus_chytrus ja mam 3 waporyzatory i nigdy nie miałem sytuacji "niewidzialnych" chmur. Jesteś jedynym użytkownikiem waporyzatorów na świecie, który uważa że brak widocznej pary jest normą. Ok, masz prawo ale trochę wprowadzasz innych w błąd pisząc takie rzeczy.
BTW poruszyłem tę kwestię w innym wątku ale powtórzę tutaj, może ktoś skorzysta. Otóż bardzo łatwo można wydobyć cały osad THC nazbierany w waporyzatorze dusząc go w mleku. Przepis znalazłem na grupie mighty ale myślę że analogicznie przy wielu modelach można zadziałać. Posiadaczom vapcapa np. powinno się udać. Wystarczy wrzucić jednostkę chłodzącą do garnka. Wysmarować dno masłem zalać tłustym mlekiem dusić 15 min. Wychodzi mleko THC z poważną siłą rażenia. A tak wyglądają moje waporyzacyjne plany na dzisiaj. Jak przerobię 1/10 tego topka, to usnę na stojąco :D
Gdzie tak niby napisałem? Zacytuj.
01 września 2022jezus_chytrus pisze: używałem Starry 3.0 (który "o dziwo" działał znakomicie mimo braku widocznej pary)
Grzeje wapa :D
Chyba że izopropanol też bierze taki twardy, przypalony szajs równie dobrze, to nie było tego posta xD Nie mogę tego porównać do IPA, zawsze miałem spirytus do czyszczenia.
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło
Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę
Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.