Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 4894 / 853 / 0
Możliwe, to tak jakbyś nadal w sobie miał około 2mg alpry.
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 20 / 2 / 0
Jak to w zasadzie jest z tą alprą? Przy depresji, fobii społecznej i silnych atakach paniki dostałem alpre i oprócz działania nasennego nie czuje nic. Jadłem dawki od 0.25 do 1mg i po każdej z nich jedyne na co mam ochotę to usnąć. Przy 0.75-1mg jedynie czułem się jak najebany ale przeciwlękowo to nie działa. Dalej bałem się wychylić głowę wieczorem z domu. Myślicie, że zamienić ją na inne benzo czy co? Chciałbym mieć coś na awaryjne sytuacje lękowe co nie ujebie mnie spać w 5 minut
  • 2534 / 595 / 0
No to zjedz i wyjdz z tego domu,nie myśl o substancji i po prostu porób coś na mieście.Moze później stwierdzisz,że jednak dziala.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 17 / 6 / 0
@shakaxhi zmień substancje - spróbuj diazepam lub klony, na mnie np słabo klonazepam działa za to już inne substancje tak jak powinny
  • 633 / 154 / 0
Alpra nie działa bez wyjścia pośród ludzi, słabo też klepie palaczy tytoniu.
Spróbuj działać, zamiast... czekać na spektakularne efekty działania.
  • 183 / 17 / 0
27 sierpnia 2022shakaxhi pisze:
Jak to w zasadzie jest z tą alprą? Przy depresji, fobii społecznej i silnych atakach paniki dostałem alpre i oprócz działania nasennego nie czuje nic. Jadłem dawki od 0.25 do 1mg i po każdej z nich jedyne na co mam ochotę to usnąć. Przy 0.75-1mg jedynie czułem się jak najebany ale przeciwlękowo to nie działa. Dalej bałem się wychylić głowę wieczorem z domu. Myślicie, że zamienić ją na inne benzo czy co? Chciałbym mieć coś na awaryjne sytuacje lękowe co nie ujebie mnie spać w 5 minut
Tak, zmienić benzo. Jeśli psysio jest z tych co biorą pod uwagę sugestie pacjenta\klienta to zamienic na Lorafen. Poza benzo w przypadku lękow koniecznie ssri. Na pewno nie klony. To nie jest bdz antylekowy, tylko rekreacyjny choć nikt nie broni ci spróbować natomiast psysio na 99% nie zgodzi się bez padaczki.
  • 19 / 11 / 0
Ja bym optował za przerzuceniem się na klony jak się uda, mnie afobam (alpra) fajnie ujebywał ale lęki i tak zawsze były, a po klonie chilout i dystans, czy może bardziej zrezygnowanie ale bardzo na spokojnie, jeszcze diazepam muszę kiedyś sprawdzić
  • 20 / 2 / 0
Dziękuję wszystkim za porady. Zastosuje je przy pierwszej okazji. Powiedzcie mi jeszcze czy to pod jaką nazwą mam alpre ma znaczenie? Mam alpragen czy np afobam lub inne mogłyby działać lepiej?
  • 19 / 11 / 0
Niby możliwe, np po pogryzieniu pfizerowego xanaxu czułem swoiste wejście, od razu niemal chill i leciutka euforia a afobam to tylko sedacja. Choć jak nie działa na ciebie alpra przeciwlękowo to imho innego producenta też nie będzie działać jak trzeba, co najwyżej będzie róznica w czasie działania czy stopniu ujebania.
  • 223 / 33 / 1
Nie ma znaczenia.
Narkotykom mówię nie wiem. Nie odpowiadam na pytania o źródła na PW.
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Thu, 26 Jun 2025 21:26:09 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750973120'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Artykuły
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...