Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
Wolisz kodę z Antka czy z Thioco?
Antek
81
27%
Thioco
220
73%

Liczba głosów: 301

Zablokowany
  • 59 / 6 / 0
A sok z grejfruta na godzinę przed serio coś pomaga czy to jest mit?
  • 3455 / 556 / 2
Na jednych działa na innych nie.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 59 / 6 / 0
Rozpuściłem tabletki thiocco w wodzie. Ciężko powiedzieć ile wypiłem z tych 700mg, ale strasznie mnie wszystko swędzi, a faza była minimalna (inna sprawa, że chciałem sobie po prostu poprawić humor, bo siedziałem na przyjęciu rodzinnym i jadłem grilla). Natomiast nigdy nie miałem takiego swędzenia na całym ciele. Od czego to zależy? Rozpuszczone tabletki jakos inaczej zadziałały niż syropek? Nie mam nic przeciwhistaminowego niestety, a jest 22. Mam się czymś martwić?

PS. Jeżeli ktoś na podstawie poprzednich postów chce mi doradzić bym sobie odpuścił zabawę, to oczywiście przyjmę to i przyznam mu rację, ale nie musicie, bo ja to wiem. Po prostu nie wiem już sam co robić z własnym życiem. 2 tygodnie nie brałem kody tylko po to, żeby podrapać się po jajach xd
  • 2534 / 596 / 0
Szybciej się wchłoneły i mocniej uderzyła histamina.Nie masz się czym martwić.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 59 / 6 / 0
Okej, ale czy wtedy nie powinienem mieć też fajnej fazy? Zwłaszcza, że mam tolerkę mocną, a nawet nie wypiłem tego całego, bo poszedłem jeść karczek xD
  • 963 / 81 / 0
Może to być kwestia oczekiwań. Swędzenie normalna sprawa, bez antyhistamin przy takich dawkach nic nie zdziałasz.
Sok owocowy ma teoretyczne podłoże w temacie synergii z opioidami. Jednak czytając przez lata opinie ludzi po owym połączeniu, nie rzuciło mi się w oczy, żeby robiło to jakąkolwiek różnicę w odczuciach. Sam też nie raz próbowałem sobie dopomóc w ten sposób. Nie odczułem żadnej różnicy. Próbowałem jedynie soku, ekstrakty nie są mi znane. Napój spożywam jedynie dla smaku.
Odnośnie K...
Makowa herbatka już mnie coraz mniej zadowala, dlatego dziś w trakcie pracy zdecydowałem się dodatkowo na syropek. Mega słodki, zawsze zapominam. Dostałem napływu pozytywnej energii po 150 mg.
  • 3455 / 556 / 2
Thiocodin je się na pusty żołądek poszedłeś jeść grilla i temu Cię nie kopło.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 59 / 6 / 0
Że na pusty żołądek to ja wiem, ale myślałem, żę skoro mnie nie kopło, to też nie będzie negatywnych efektów, a widać mogą wystąpić. Każdy mój ostatni raz z kodą to jakaś porażka. Chyba serio przyda się detoks 2 miesięczny, a nie 2 tygodniowy :P
  • 188 / 31 / 0
a ja sie pochwale ze udalo mi sie ostatnio 2 razty dogonic krolickza gdy zajebalem 600 z tolerancja na 480 ouuu bylem w niebie i jutro mam nawet w plancach powtorzyc ta sztuczke jak znajcxe otwarte apteki w niedzielee
siedze wlasnie i płaczę pod siebie ujebany 20mg zo;pdie mu a pod jezyczkliem kolejne 10 auu swiat oddycga
Świat się zmienia, słońce zachodzi a wódka się kończy.
  • 684 / 26 / 0
Witam.
Jestem w kodeinowym ciągu, dokładnie dzisiaj minął miesiąc. Biorę tylko Thiocodin, raz dziennie, ok 17.00. Wiadomo że tolerka stopniowo podnosiła się, doszedłem do 900mg.
Cały dzień normalnie funkcjonuję, praca itp, potem DXM i koda. Zawsze tak ok 17.00-18.00. Potem wiadomo. Ale rano wstaję normalnie i jest ok. Pytanie mam. Ile dni codziennego brania doprowadzi mnie do uzależnienia fizycznego? Odpowiedź na to pytanie jest dla mnie bardzo ważna bo walę kodę w tajemnicy przed żoną 🙂.
Na razie raczej jest ok, nie mam w sumie objawów abstynencyjnych. Ale czuję że igram z ogniem. I że przydało by się pauzę zrobić żeby fizycznie nie uzależnić się i zbić tolerancję. Co Wy o tym sądzicie? Już się wjebałem fizycznie? Oby nie 😉. Jak zrobię pauzę to ile czasu powinna ona trwać żeby zbić tolerancję?
Pozdrawiam!
Paweł
Zablokowany
Newsy
Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Belgia: Rozbito gang przemytników kokainy

Policja rozbiła dużą grupę kokainową działającą w Belgii. Przemytnicy przywozili narkotyki z Ghany i Dominikany przez lotnisko w Brukseli. Następnie, przez port w Antwerpii, narkotyki były wysyłane za granicę. Niektórzy podejrzani spotykali się regularnie w barze shisha w Vilvoorde (Brabancja Flamandzka), aby omawiać swoje interesy.

Kurier Uber Eats myślał, że wiezie burrito. W środku była marihuana

Wyobraź sobie, że realizujesz zwykłe zamówienie jako kurier. Odbierasz paczkę z jedzeniem i ruszasz w drogę. Nagle czujesz dziwny, bardzo intensywny zapach marihuany. Dokładnie to spotkało kuriera Uber Eats w New Jersey, który zamiast meksykańskiego przysmaku, nieświadomie transportował zioło.