Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 1456 / 234 / 0
Możesz spróbować mirtazapiny, mianseryna, trazodonu, wszystkie bierze się na noc.
  • 964 / 17 / 0
Chodzi mi aby wzmocnić działanie aktywizujace i przeciwdepresyjne nie podnoszac tak dużo noradrenaliny?
  • 1456 / 234 / 0
Spróbuj 150 co najmniej trazodonu może, mnie on aktywizuje w dzień i nastrój lepszy.
  • 2 / / 0
escitalopram + MDMA, jak to wyjdzie?
  • 1456 / 234 / 0
Działanie MDMA może być znacznie osłabione ale nie musi.
  • 2 / / 0
a jest ryzyko zespołu serotoninowego?
i jeszcze jak escitalopram (20mg/dzien) łączy się z LSD/grzybkami w malych dawkach?
  • 3455 / 555 / 2
Jest ryzyko zespołu serotoninowego. Ale niewielkie. Bierz z głową i uważaj na siebie.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4894 / 853 / 0
@kezsulam Nie ma ryzyka zespołu serotoninowego bo psychodeliki to agonisci rec.serotoninowych nie releasery. Jednak gdy się zdecydujesz to trip będzie dużo slabszy, spłycony przy braniu esci. MDMA natomiast to realeaser i tutaj już jest ryzyko zs, poza tym fazy albo w ogóle nie będzie albo Cię przerośnie.
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 964 / 17 / 0
Lekarz do dulokstetyny 60mg dołożył mi fluanxol 1mg dziennie na zwiększenie aktywizacji I przeciwlekowo czy to dobry zestaw?
  • 1456 / 234 / 0
Na mnie flupentiksol najlepiej komponował się z fluwoksaminą ale myślę że z duloksetyną też będzie spoko.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Terapeuta uzależnień: Zielsko ma konsekwencje w następnym pokoleniu

Na oczach Roberta Rutkowskiego, terapeuty uzależnień, zmieniła się rzeczywistość wokół substancji psychoaktywnych w Polsce. Ekspert opowiedział, co działo się za kulisami tej zmiany. - To miało swoją cenę, która mnie wtedy przeraziła - powiedział wprost.

CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.

Medyczna marihuana długoterminowo poprawia jakość życia pacjentów

Australijscy medycy mówią, że pacjenci, którym przepisano medyczną marihuanę, mogli liczyć na poprawę ogólnej jakości życia związanej ze zdrowiem, a także zmniejszenie zmęczenia i zaburzeń snu przez okres jednego roku. Lęk, depresja, bezsenność i ból również ulegały osłabieniu.