Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
1.Czy lubisz jarac ?
1.Cały czas.
444
12%
2.raz w tygodniu.
160
4%
3.Jaram i miksuję
226
6%
4.Nie miksuję bo to Świętokradztwo.
59
2%
5.raz w miesiącu.
116
3%
6.Jaram jak ktoś postawi.
123
4%

Liczba głosów: 1128

Zablokowany
  • 3 / 1 / 0
hydroksyzyna super działa na uspokojnenie przed snem. A cos bez recepty to na mnie świetnie działały tabletki ziołowe z firmy labofarm. Zamiast ekstraktów sa sproszkowane i sprasowane ziola. A ostatnio próbowałem olej z CannabiGold Dobry Nastrój i też sie dobrze sprawdził.
  • 657 / 173 / 0
A próbował ktoś ten izolat czysty CBD w proszku 99%? Widziałem na alle w cenie około 100zl za 5g. Ciekawe jakby to fuknąć zamiast jeść %-D
  • 190 / 19 / 0
Podpinam sie pod pytanie xd
Najlepiej mj i nic więcej :P
  • 190 / 19 / 0
Jest jakiś sposób zeby sprawdzic czy buch jest CBD czy normalny? Bez zbędnych odpowiedzi typu Sproboj proszę xd znalazlem w sreberku 1.5g :p a palic nie mogę na razie
  • 2534 / 597 / 0
11 sierpnia 2022RafalKoral pisze:
A próbował ktoś ten izolat czysty CBD w proszku 99%? Widziałem na alle w cenie około 100zl za 5g. Ciekawe jakby to fuknąć zamiast jeść %-D
Albo wszczyknąć (?) Może by fajnie zrobiło.Rowniez to widziałem,ciekawa rzecz.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 12535 / 2431 / 0
Jeśli znalazłeś w sreberku, to raczej na pewno nie CBD : )
  • 12535 / 2431 / 0
Dokładnie. Ja aktualnie używam weekendowo i od dłuższego czasu wyłącznie waporyzuję. Wczoraj jednak na dobry początek długiego w. postanowiłem nabić bongo swojej C99 (uwielbiam tą odmianę). Wystrzeliło mnie tak cholernie mocno, że do teraz dochodzę do siebie. Faza była kompletna - czyli uczucie szczęścia, muzyka wchodziła wiadomo jak, no i gastro... na kolację zrobiłem sobie mix wszystkiego, co było w lodówce : D Kiełbasa wiejska, polędwica, ser żółty, awokado, pomidorki, sałata, ogórki małosolne i bułeczka. Każdym kawałkiem się delektowałem, jakbym jadł pierwszy raz w życiu.
Spanie tak mocne, jak pod narkozą. Do tego trzymało mnie już właściwie do końca dnia.
Aż strach pomyśleć, co by było, gdybym nabił kupnej Amnezji... pewnie gleba, poty i brak możliwości kiwnięcia palcem przez 2 godziny.
  • 190 / 19 / 0
Za chwile sprawdzę. Wczoraj nie miałem kiedy

Edit: ciekawie smakuje, ale nie podejrzanie. Ciemnawe jest, ale DZIALA! XD . No i fajnie darnowe 1.5 wpadlo.
Postawił bym na amnezje ale ona mocniejsza jest
  • 12535 / 2431 / 0
Amnezja jest raczej jasna, ale topy mogą ściemnieć z różnych powodów. No ale fakt, to mocna odmiana i charakterystyczna. Jakoś niedawno kupiłem 3 g takiej z Darknetu - w sensie chłop sprowadza pewną ilość i sprzedaje po 60 zł. Jest tak cholernie mocna, że aż strach ją palić. Nie polecam niedoświadczonym palaczom, bo działanie może przerosnąć.
  • 657 / 173 / 0
Czyżby kryptoreklama zioła z darknetu? %-D
Zablokowany
Newsy
Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Ogromne ilości narkotyków przejęte na Śląsku. Za procederem mieli stać obywatele Ukrainy

Na ponad milion złotych oszacowana została czarnorynkowa wartość narkotyków przejętych przez mundurowych ze Śląska. W ich rękach znalazły się ponad 43 kilogramy pseudoefedryny. - Z zabezpieczonej ilości, można było uzyskać ponad 32 tysiące działek dilerskich metamfetaminy - wskazują policjanci. Za nielegalnym procederem stała 51-letnia obywatelka Ukrainy i jej 17-letni syn.

Farmaceuta skazany na 2 lata więzienia za nieumyślne doprowadzenie do śmierci

Sąd Najwyższy rozpatrywał niedawno wniosek o kasację wyroku, jaki wydano w sprawie farmaceuty, który miał nieumyślnie doprowadzić do śmierci kobiety. Z akt sprawy wynika, że wsypał zmarłej narkotyk do napoju, co doprowadziło do jej śmierci. Farmaceutę skazano na 2 lata pozbawienia wolności.