Heterocykliczne substancje psychoaktywne, m.in. fenmetrazyna i metylofenidat.
Zablokowany
  • 15 / 4 / 0
Zajebisty lek, ale nie dla mnie bo mnie ciśnie na ćpanie, zawsze wpierdalałem oporowo jak miałem. 2 paczki medikinetu 20 CR, w 2 dni szły.
Ćpanie wszystkiego prowadzi do niczego.
Nie czucia niczego.
Więc zaćpaj się kolego.
  • 1174 / 222 / 23
Przypominam wszystkim, że przed snem MPH mocno można wytłumić zwykłym rumiankiem. Można np. 3-4 saszetki.
Dobranoc adhadziarze
  • 93 / 5 / 0
Czy u kogoś metylofenidat powoduje spadek cukru (hipoglikemię) gdy skończy on swoje działanie?
Jaki może stać za tym mechanizm?
  • 1174 / 222 / 23
Wyjebałem kilka opakowań metylofenidatu do kibla. Za bardzo przypomina mi stimy i nie czułem, że dobrym pomysłem w mojej sytuacji jest to trzymać w domu. Zejścia i moje dopaminowo-amfetaminowe flashbacki były zbyt mocne. Wrócę może za 3 miesiące i zobaczę czy potrafię nim operować, ale teraz robię detoks, bo zauważyłem, że za bardzo na nim polegam. Dodatkowo od razu było widać po mnie, że go jadłem, nawet w dawkach 5-10mg. Na razie oksyracetam i kurkumina z piperyną na odstawkę + kofeina.

MPH opisałbym jako taka żyletka dla osób wcześniej wjebanych w dopaminowe zabawki, jednak za bardzo się kaleczę przy goleniu, a golarka elektryczna ma przynajmniej zabezpieczenie. Co do wyjebania to działam impulsywnie i takie działania wpływały dobrze na moje życie, bo jak ktoś chce zrobić detoks od amfetaminy czując zależność to nie odkłada woreczka do półki na amfetaminę XD
  • 93 / 5 / 0
Zacząłem brać dodatkowo tianeptynę do już branego MPH. Mam wrażenie, że tianeptyna zmniejszyła trochę działanie MPH. Miał ktoś podobną sytuację? Jaki mechanizm za tym stoi?
  • 1174 / 222 / 23
Pisałem powyżej post, że wywaliłem masę tabsów metylo do kibla.
Teraz jest ta afera ze ściekami w odrze. Metylofenidatowe rybki powyławiali, ponoć niektórzy suszą, kruszą i walą per sniff.

Siedzę skitrany na chacie, mam nadzieje, że Polski Związek Wędkarski nie wbije mi o 6 rano na chatę
  • 961 / 176 / 0
Biorę 150mg fluwoksaminy i chcę dodać 27mg metylo o przedłużonym uwalnianiu,czy taka dawka nie będzie za duża?Dodam że chce brać w gorsze dni.Czy lepiej dodać o natychmiastowym uwalnianiu mniejsza dawkę?
  • 51 / 5 / 0
@Morfeo co za strata!! Mogłeś przekazać potrzebującym:D
Cyrkiel
  • 963 / 17 / 0
Jaka dawkę zastosować metylofenidat na aktywizacja?
  • 1600 / 255 / 0
Siema, kiedyś ćpałem metylo ale teraz chcę brać go w normalnych dawkach, podobno jest skuteczny w ZOK, ktoś z was może to potwierdzić? Generalnie stymulanty zawsze potęgowały u mnie objawy tego gówna, ale mam też niektóre objawy ADD i być może na to też metylo może pomóc. Jeśli tak nie będzie pewnie skończy się waleniem do nosa znowu;)
Zablokowany
Newsy
Wystarczy sekunda i kolor się zmienia. Ten tatuaż wykrywa groźną pigułkę w twoim napoju

Chociaż dużo mówi się o zagrożeniu, jakie niosą ze sobą tzw. pigułki gwałtu, rozpoznanie ich na imprezie wciąż bywa trudne. Właśnie dlatego naukowcy z Korei Południowej zaprezentowali nowatorskie rozwiązanie, które działa błyskawicznie i jest niemal niewidoczne.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Betel jest używany od co najmniej 4000 lat

Betel to po kofeinie, alkoholu i nikotynie najbardziej popularna używka na świecie. Jest używany od dawna i głęboko zakorzeniony w kulturze Azji. Chociaż żucie betelu wiąże się z zabarwieniem zębów, brak takie zabarwienia nie oznacza, że człowiek betelu nie żuł. Dlatego też stwierdzenie jego użycia w przeszłości wymaga specjalistycznych badań. Taki, jakich podjęli się naukowcy z Tajlandii, Australii i USA.