Dziabiesz w IT?
O narkomanii nie wspominam, bo na tym forum to jak afiszowanie się że ma się w dupie otwór do srania.
---
I want more life, fucker!
Jesteś na B2B zapewne?
O narkomanii nie wspominam, bo na tym forum to jak afiszowanie się że ma się w dupie otwór do srania.
---
I want more life, fucker!
Przydaloby sie jakies mniej ogolne pojecie, bo praca w it moze oznaczac rownie dobrze grafika jak i programiste, lub zadna z tych rzeczy i moze chodzic na przyklad o glupie wklepywanie cyferek do excelu
04 sierpnia 20223eyewideopened pisze: Gratulejszyn. Sam o tym też myślę, jednak zarobki w tej branży to jest kosmos względem całej reszty w PL i w relacji do nakładu pracy.
Jesteś na B2B zapewne?
Nakład pracy zależy od firmy. Akurat teraz ja mam spory. Niemniej mi to odpowiada. Jestem nerdem i lubię zagłębić się w temat. Robić jakieś ambitne zadania. A nie klepać coś powtarzalnego dwudziesty raz w miesiącu.
Oczywiście klepacze też są potrzebni i w żadnym wypadku takiej postawy nie krytykuje. Cel pracy to zarabianie pieniędzy i nie ma niczego niemoralnego w realizowaniu go po najniższej linii oporu.
Co do tematu, ja gdy pracowałem jeszcze, to mialem problem z mj. Może nie tyle co problem, ale po prostu jarałem. Nie miałem przez to jakichkolwiek większych problemów. Do pracy stawiałem się bez alko kaca, nie chodziłem do niej zjarany. Poza tym, te weedowe zabawy i alko to były dawno temu przy ognisku. Stare dobre czasy.
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
Mimo predyspozycji i możliwości rozwoju w kierunku dużo lepiej płatnym, robię to co lubię i nie żałuje decyzji.
Jest takie powiedzenie "rób to co lubisz, a nie przepracujesz ani jednego dnia".
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty
Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.
Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą
Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".
Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany
Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.