Ty w końcu bierzesz arypiprazol czy amisulprid czy fluanxol bo na różnych wątkach piszesz coś innego ?
Bierzesz 3 leki które strikte działają pobudzająco
wenlafaksyna pobudzająco (chociaż ja po niej mogłem iść spać )
Mirtazepina pisałeś ze 45 ( im większa dawka to działa wieczorem na sen a rano pobudzająco )
Solian (aktywizuje w dawkach podobno do 200)
Moim zdaniem ale nie jestem lekarzem każde z tych leków wpływa na nastrój
Ale zastanwiam się bierzesz tyle silnych poudzajacych leków i nie masz lęków ?
Jestem na prawdę pod wrażeniem Mirta z wenlafaksyna w takiej dawce jak masz to już jest ogromne kombo aczkolwiek kiedyś próbowałem coś podobnego tzn wenla 75,i 50 Solianu rano wieczorem Mirtagen 30,Pragiola 150/225 i Bromergon 2,5 i wenla mnie upierdala mogłem iść spac
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Zanieczyszczenie wody kokainą zmienia zachowanie łososi na wolności
Pod wpływem zawartej w ściekach kokainy, a zwłaszcza jej metabolitu, młode łososie atlantyckie pływają dalej i rozprzestrzeniają się na większą odległość – informuje pismo „Current Biology”.
Farmaceuta skazany za pomoc w produkcji narkotyków
Właściciel apteki został skazany na 3,5 roku więzienia za sprzedaż leków służących do produkcji metaamfetaminy i pomoc w jej wytworzeniu. W produkcji i handlu nie działał sam. Według prokuratury leki posłużyły do produkcji narkotyków o wartości niemal 7,5 miliona złotych.
CBZC uderza w narkobiznes. Zatrzymano 27 osób
Funkcjonariusze Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości zatrzymali 27 osób podejrzanych m.in. o wprowadzanie na terenie województwa opolskiego znacznych ilości środków odurzających i substancji psychotropowych. Z ustaleń śledczych wynika, że grupa zajmowała się dystrybucją marihuany oraz mefedronu, czerpiąc z tego procederu stałe korzyści majątkowe.