Więcej informacji: Mak lekarski w Narkopedii [H]yperreala
Dziękuję.
Chyba zacznę od 8 sztuk.
Gdzieś nie hypie czytałem że wysokomorfinowych trzeba właśnie ok. 10, a nisko około 100, to też prawda?
Ile minimalnie przerwy robić między sesjami? Tydzień? Dwa?
P.S. To że lekarskie są to sprawdziłem.
@Mefistofeles1945
https://files.fm/u/nqvx8cmf2
Fioletowo biały z kolankiem pod makówką. Kolanko pod makówką czyli mak narkotyczny lekarski. Zrobiłem makiware ale coś nic nie kopie. Wypiłem dopiero dwie szklanki zobaczymy jak wypiję całość.
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży
Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa
Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.
Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć
Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.