Heterocykliczne substancje modulujące potencjał neurotransmisji GABA, będące pochodnymi dwuazepiny – np. diazepam, czy klonazepam.
Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 4603 / 2206 / 1
Szansa jest nieduża o ile lekarz w ogóle dba o pacjenta. Są jednak tacy, którzy piszą wszystko, byle odwalić sprawę i u takiego na pewno dostaniesz. Przeczytaj mojego posta wyżej i ogarnij gadkę w temacie. To podstawa.
  • 1 / / 0
@DexPL jakbyś mi mógł na pw napisać
  • 84 / 10 / 0
25 maja 2022DexPL pisze:
Szansa jest nieduża o ile lekarz w ogóle dba o pacjenta. Są jednak tacy, którzy piszą wszystko, byle odwalić sprawę i u takiego na pewno dostaniesz. Przeczytaj mojego posta wyżej i ogarnij gadkę w temacie. To podstawa.
to co napisałeś nie zawsze się sprawdza - przejdzie u jednego na 5 lekarzy, wiem po sobie, bo już po różnych latałem w pogoni za xanem.
koniec końców jak już byłem na mega dole, poszedłem do psychiatry i w jego opinii zasłużyłem na co? na jebany klon!
ale byłem już tak zdesperowany, po kilku nieprzespanych w nocach, że w moim głosie było słychać wręcz błaganie o pomoc.
lekarze teraz maja trochę wiecej oleju w głowie i młodym ludziom nie przepisują benzodiazepin, a jak już to dostaniecie wszyscy jedną paczke Afobamu 0.25 i siemano, potem jak powiecie, ze dalej macie leki (wiadomo poza Afobamem dadza wam pewnie escitalopram, bo to najczesciej przepisuja) to dostaniecie pregabaline, bo nikt was faszerować xanem czy innym benzo nie będzie, dużo też zalezy od farta.
a klony najprościej dostać z poradni gdzie głównie leczą alkoholików.

pozdro 5
:pacman: :liść:

Chociaż wydaje mi się, że w tym świecie pełnym kłamstwa
Często najgłupszym wyborem okazuje się prawda
To prawda, nie lubię tej nagiej suki
Miała nas wyzwolić, a teraz każdy może ją kupić
ODPOWIEDZ
Newsy
Prof. Marcin Wojnar o alkoholach 0%: Piwo bezalkoholowe podtrzymuje mechanizmy uzależnienia

Coraz więcej osób sięga po piwo bezalkoholowe, wierząc, że to zdrowy wybór. Czy na pewno? Prof. Marcin Wojnar tłumaczy, dlaczego „zerówki” mogą być poważnym zagrożeniem – zapraszamy do przeczytania wywiadu.

To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."

Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.