Dyskusja na temat grzybów halucynogennych, m.in. łysiczki lancetowatej i muchomora czerwonego.
Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 13 / / 0
24 maja 2022CATCHaFALL pisze:
Moje zdanie każdy zna. Nie bez powodu hoduję i nie bez powodu nie zamierzam przestawać. Psychodeliki brane rozsądnie, w odpowiednich odstępach potrafią naprostować paradoksalnie głowę, @kamisia23.

Trzymam kciuki i czekam na info po wszystkim 🤞🏻
Witam ponownie :)

Długo schodziłam z paroksetyny i z Mirtazapiny....od tego poniedziałku 0.
Zostałam tylko przy Pragabalinie, tak jak poleciła mi @CATCHaFALL .

Kręci mi się w głowie okrutnie i dzisiaj również piszczy....ech to pewnie "głód" narkotyków na receptę.

@CATCHaFALL mam nowe pytanie: ile muszę być "czysta", to znaczy ile mam czekać, aby móc spróbować :grzybki: ???
Kamisia
  • 1645 / 1032 / 7
Szczerze? Czym dłużej, tym lepiej. Poczekałabym te trzy tygodnie.

Btw:https://www.netflix.com/gb/title/802298 ... p=81593888
𝕊𝕥𝕒𝕪 𝕨𝕚𝕝𝕕, 𝕄𝕠𝕠𝕟 𝕔𝕙𝕚𝕝𝕕.. 🌙
  • 13 / / 0
Dziękuję @CATCHaFALL

Jesteś prawdziwym skarbem :)

Ile gram na pierwszy raz?
Kamisia
  • 2534 / 597 / 0
Myślę 1,5 - 2 ,żeby się zapoznać z działaniem i podejść na spokojnie,albo 3 jak masz jaja i chcesz już bardziej docelowego prawdziwego pierwszego tripa.Jak się mylę to najwyżej wpadnie Catch i mnie opierdoli :)
Ostatnio zmieniony 14 lipca 2022 przez Atro, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 13 / / 0
@Atropolamine skoro @CATCHaFALL Ci podziękowała to chyba "dobrze prawisz" :D

Dzięki kochani.... :*

...jestem już pozytywnie podekscytowana...a co będzie tuż przed? No chyba, że spietram:|
Kamisia
  • 473 / 288 / 0
Trójkę bym walił, wszystko poniżej to tylko wersje demo. Będzie dobrze.
Pokażę Wam to, czego nie ma.
  • 13 / / 0
No zobaczę...może na pierwszy raz i z moją nerwicą...to za dużo.
Muszę się najpierw z kumplami :grzybki: zapoznać, a nie od razu iść na "wielką imprezę"...chociaż....no naprawdę nie wiem.
Co Ty na to @CATCHaFALL ???
Kamisia
  • 2 / / 0
Hej, moglby ktos zerknac na zalacznik? Wszystko bylo ok dopoki nie zostawilem drugiego flusha do osuszenia na strych na 5 dni. Caly flush wrzucilem do pudelka po butach z dziurami na gorze wylozonym reczniczkami papierowymi. Zamkniete pudelko wrzucilem na strych w te najwieksze upaly i tak sobie lezalo przez 5 dni gdy bylem w delegacji. Dla porownania jeszcze obok jest okaz ktoremu wymienialem reczniczki papierowe codziennie zeby sie wilgoc nie nazbierala. Mozna sprobowac czy do kosza?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 3452 / 723 / 9
@fgXster
Ewidentnie jakaś pleśń. Raczej do wyjebania. Na hardcora można to zjeść, możliwe, że nawet nic Ci nie będzie. Tylko nie płacz jak się posrasz.
Niedawno ktoś mi powiedział o robieniu wywaru z tych końcówek po wyrwaniu z ciastka z kawałkami grzybni i wermu. Może warto i tutaj spróbować?
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
  • 13 / / 0
@fgXster ja też myślę, że nie powinieneś się tym truć, pleśń bywa niebezpieczna, a chyba nie potrzebny Ci rozstrój żołądka.
Chyba, że lubisz takie sensacje :rzyg:
Kamisia
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Mężczyźni z Teksasu skazani na więzienie. Podszyli się pod DEA, żeby ukraść narkotyki

Kary po kilka lat więzienia otrzymali mężczyźni z Teksasu, którzy podszywali się pod agentów DEA, próbując ukraść marihuanę z domu w południowym Oregonie. Celem było kilkaset funtów narkotyku. Kradzież została udaremniona przez interweniujących na miejscu policjantów.

Farmaceuta skazany na 2 lata więzienia za nieumyślne doprowadzenie do śmierci

Sąd Najwyższy rozpatrywał niedawno wniosek o kasację wyroku, jaki wydano w sprawie farmaceuty, który miał nieumyślnie doprowadzić do śmierci kobiety. Z akt sprawy wynika, że wsypał zmarłej narkotyk do napoju, co doprowadziło do jej śmierci. Farmaceutę skazano na 2 lata pozbawienia wolności.