Dział poświęcony harm reduction – metodom mającym na celu złagodzenie negatywnych konsekwencji zażywania środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 1299 / 259 / 0
18 września 2020DocDebbie pisze:
mialam haluny, widzialam postac śmierci/kostuchy idk podchodzila, pozniej sie okazywalo ze to lampka od auta
Wow, to musiałobyć zajebiste.
Ale nie chciałbym tego za często.
Wiem, że slenderman czeka na mnie, bo już raz był jak pregabalinę odstawiałem.
  • 3245 / 618 / 0
Moim zdaniem zażywanie podczas psychozy, to tylko znieczulenie i odsuwanie na bok, mówię tu o samotnym bądz w towarzystwie sobie podobnych licytowanie się kogo bardziej boli i kto głośniej krzyczy z tego powodu, a samemu monotonne mantrowanie i szukanie sposobu na układankę spokoju. Jest możliwość osiągnięcia spokoju brnąc przez ćpanie bijąc się ze swoim patologicznym umysłem, ale to IMO są jednostki które chyba same nie wiedzą jak im się to udaje, i nie jest to sposób na powielaną metodę.
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3455 / 557 / 2
Ćpanie podczas psychozy to proszenie się o pobyt w psychiatryku.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3245 / 618 / 0
Często jak się panikuje to może powstać mechanizm że faza nas tam bezpiecznie teleportuje i po tygodniu będę królem życia, a wystarczy wytrzezwieć we własnym zakresie, nazwijmy to domowymi sposobami i naturalną psychologią bliskich. ja sam tak miałem że wydawało mi się że tak będę nawijać że lekarza w pasy dadzą, a po odespaniu nocek bez leków i fazowaniu jakoś wogóle zatyka mnie samego że mogłem mieć taki pomysł.
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
USA: Co czwarty kierowca, który zginął w wypadku, był pod wpływem marihuany

Nowe badanie przeprowadzone w stanie Ohio pokazuje, że ponad 40 proc. kierowców, którzy zginęli w wypadkach drogowych, miało we krwi THC – substancję psychoaktywną zawartą w marihuanie. Średnie stężenie było wielokrotnie wyższe niż poziom uznawany za bezpieczny.

Trump: sześciu przemytników zginęło w naszym ataku na łódź transportującą narkotyki

Prezydent USA Donald Trump poinformował, że amerykańskie siły we wtorek przeprowadziły atak na łódź u wybrzeża Wenezueli, którą według wywiadu przemycano narkotyki. Zginęło sześć osób, które Trump nazwał „narkotykowymi terrorystami”.

Mieli podawać własnemu synowi narkotyki. Sąd Apelacyjny w Legnicy nie miał dla nich litości

Historia niespełna trzymiesięcznego Arturka z Legnicy na Dolnym Śląsku wstrząsnęła opinią publiczną w Polsce. Dorian G. i Katarzyna K. mieli poić malca narkotykami. W trakcie procesu wzajemnie obarczali się odpowiedzialnością. W czwartek (9 października) Sąd Okręgowy w Legnicy rozpatrzył apelację oskarżonych. — Tylko oni byli odpowiedzialni za to, że w organizmie dziecka znalazły się substancje psychoaktywne i w takim stężeniu, że zagrażały życiu i zdrowiu tegoż niemowlęcia — mówił sędzia Lech Mużyło podczas ustnego uzasadnienia wyroku.