Najprostsze substancje odurzające, m.in. eter dietylowy i podtlenek azotu (N2O).
Więcej informacji: Inhalanty w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 110 / 1 / 0
Czy próbował ktoś takiej dziwnej i ciekawej mieszanki ?
  • 151 / 67 / 0
Zajebisty sposób żeby się przekręcić Panie kapitanie :trucizna:
Uwaga! Użytkownik Iacobus nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 110 / 1 / 0
Przecież N20 nie obniża ciśnienia, czy masz jakieś artykuły o przekręceniu się po takiej mieszance ?(nie to bym nie wierzył)
  • 1 / / 0
No ja testowałem i tak: za pierwszym razem tylko jeden balon udało mi się wepchnąć bo pierwszy pękł podczas wciągania, no i w sumie spoko; uczucie jak byś po prostu jebnął popersa a balona jednocześnie, uważam w sumie że walenie tylko jednego naboju naraz jest średnim uczuciem jak jesteś przyzwyczajony do tej fazy ale dołożenie do niej rozluźnienia jakie daje poppers napewno powoduje że faza jest bardziej przyjemna ale bez żadnych sztucznych ogni. 2 naboje powodują że tracę kontakt z rzeczywistością więc przez to nie poczułem przy tym efektów poppersa. Faza N2O wchodzi może minimalnie szybciej i jest również minimalnie bardziej intensywna ale nie jest to napewno coś przez co n20 i poppers będą nierozłącznie. Nie wydaje mi się że dało by się umrzeć przez to, a przynajmniej nie słyszałem o takim przypadku.
ODPOWIEDZ
Newsy
Betel jest używany od co najmniej 4000 lat

Betel to po kofeinie, alkoholu i nikotynie najbardziej popularna używka na świecie. Jest używany od dawna i głęboko zakorzeniony w kulturze Azji. Chociaż żucie betelu wiąże się z zabarwieniem zębów, brak takie zabarwienia nie oznacza, że człowiek betelu nie żuł. Dlatego też stwierdzenie jego użycia w przeszłości wymaga specjalistycznych badań. Taki, jakich podjęli się naukowcy z Tajlandii, Australii i USA.

Polacy robią to w samotności. W domach, nie na imprezach. A królowa jest tylko jedna

Coraz częściej używamy substancji psychoaktywnych w samotności. Szczególnie popalamy. I nie chodzi rzecz jasna o papierosy dostępne w kiosku. O czym to świadczy? – O tym, że te substancje są wykorzystywane do regulacji emocji, takich jak lęk, smutek czy napięcie – dr Gniewko Więckiewicz, psychiatra ze Śląskiego Uniwersytetu Medycznego komentuje wyniki raportu PolDrugs 2025.

Skandaliczne sceny na SOR-ach w wakacje. Pacjenci pod wpływem alkoholu i narkotyków

Skaczą po łóżkach, demolują sufit, są agresywni i niebezpieczni – a to wszystko dzieje się na oddziałach ratunkowych, gdzie inni pacjenci czekają na pomoc. W wakacje SOR-y pękają w szwach, a liczba pacjentów pod wpływem alkoholu i narkotyków lawinowo rośnie.