Pies ci mordę lizał...e, nie lizał?
Szkoda w chuj. Buśka skarbie:*.
Runda numer
.. chuj wie która, paaaaaa, tymczasem, może do następnego.
12 czerwca 2022Melodyne pisze:
Nic nowego, ćpunów z mojego "domu" zawsze przerastało istanienie takiej postaci jak ja.
Ale i tak mam na myśli teraz najgorsze kurewstwo, nic chcecie wiedzieć jakie nawet, hahaha.
Zrobić? Pytanie retoryczne, pewnie, że zrobię.
12 czerwca 2022bulku pisze:12 czerwca 2022Melodyne pisze: @bulku
Chuja kumasz z tej rozkminy, tu się nikt nie podnieca LOTEM SAMOLOTEM, elo.: 312 czerwca 2022badzingla pisze: W ogóle jak czytam te Twoje przeboje, jakieś loty, samoloty, to tak troszeczkę, ale to ociupinkę zazdroszczę tego "haj lajfu"T
12 czerwca 2022Melodyne pisze: Tak, jak @badzingla, pisze mój pamietnik przemyśleń na tym hajpie spzed jakiejs dekady moich "przemyśleń". Dziś mam jedno.
Scheißegal.
Mój hehe "mentor", bez którego w dragi bym się chyba jednak ostatecznie nie wrąbała, czyli @oxan pisał kiedyś, że nie ma skrócenia sobie drogi do nieba. I ja się zgadzam na to. Niech nie będzie. Wolę piekło z opiatami, niż niebo bez nich. Naprawdę.
You will always be in my dreams
The last and final moment is yours
My agony is your triumph
also uważaj na kolesia, z którym umawiasz się na czechy, ma dosłownie jednego posta
Też mi już przyszło do głowy, że jest np. milicją ;) Ale spokojnie, jeżeli jest, to nie ze mną takie numery
Ale dziękuję za troskę
12 czerwca 2022Melodyne pisze: Ale i tak mam na myśli teraz najgorsze kurewstwo, nic chcecie wiedzieć jakie nawet, hahaha.
Zrobić? Pytanie retoryczne, pewnie, że zrobię.
Bulku dobrze zgadł? (Ja tam obstawiam, że to by było za proste)
You will always be in my dreams
The last and final moment is yours
My agony is your triumph
12 czerwca 2022Melodyne pisze: Genau, genau, genauso @badzingla ...und dann, scheißegal.
Od tego jestem uzależniona, od tego stylu autodestrukcji, od bycia w tym gównie po same uszy.
@sclero2014 , tyś to też jest dla mnie od początku jedną z najlepszych cierpiących tu duszyczek
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.